Horoskop

Dnevni horoskop za 21. 12. 2017.

928views

Ovan
Komunikativni ste. Odlično ste raspoloženi danas. Odličan je dan za stvaranje novih prijateljstava i kontakata.

Bik
Moguć priliv novca. Ne prejedajte se danas, ali se družite sa dragim ljudima. Potrudite se da budite pozitivni i energični do kraja dana. Nervira Vas neka ženska osoba na poslu.

Blizanci
Napeti ste. Svi traže nešto od Vas, a niste raspoloženi za druženje. Posvetite vrijeme sebi danas. Ne morate samo raditi.

Rak
Niste dobro raspoloženi. Sklanjajte se od drugih i poštedite sebe eventulanih svađa i razmirica.

Lav
Družite se više sa prijateljima. Danas je idelan dan za kompromise i nove kontakte. Napravite plan za naredni period, to će Vam olakšati neke stvari.

Djevica
Ako danas imate neke obaveze oko posla, podijelite ih na više delova. Potražite pomoć kolega, ako ne možete sami da postignete. Prijatelji Vam mogu dati dobre savjete danas.

Vaga
Imate dosta ideja, ali morate da se usmjerite samo na jednu ideju, da ne rasipate pažnju na više strana. Fokus je ključ uspjeha.

Škorpija
Strastveni ste. Potrudite se da provedete više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, bićete više skloni flertu, ali pazite sa kime šta radite.

Strijelac
Partner je odlično raspoložen. Budite posvećeni partneru i pokušajte da provedete što više vremena zajedno. Možete ostvariti odličnu saradnju sa kolegama danas.

Jarac
Treba Vam odmor, ali ako niste u prilici da uzmete neki slobodan dan, potrudite se da pametno iskoristite slobodno vrijeme koje imate. Priliv novca je očekivan.

Vodolija
Okrenite se partneru. Ne zapostavljajte ljubav zbog posla. Danas je pravi dan za započinjanje nekih novih planova. Budite vrijedni, trud će se isplatiti.

Ribe
Danas je dan za relaksaciju. Čitajte neku knjigu ili omiljeni časopis. Ne pravite nove planove, nije još vrijeme za to.

Izvor: mondo.rs