Horoskop

Dnevni horoskop za 22. 1. 2018.

765views
advertising banner

Ovan
Imate višak samopouzdanja, odlično se osjećate, ali ne zapostavljajte partnera zbog svojih obaveza. Moguće je novo poznanstvo sa nekom osobom koja je energična i zanimljiva. Mjesec u Ovnu može donijeti u Vaš život ljude koji su Vam slični. Razmislite da li je dobro da napravite promjenu na poslu.

Bik
Dobro se osjećate danas i romantični ste. Ne ostavljajte ništa za utorak, nego odradite sve odmah. Budite vrijedni i i vidjećete da će drugi to cijeniti. Pazite gdje ostavljate dokumenta.

Blizanci
Sve Vam ide kako treba u vezi, samo opterećujete partnera problemima koje imate na radnom mjestu. Saradnici mogu biti od pomoći. S obzirom na to da je Mjesec u Ovnu u Vašem polju prijateljstva, računajte na pomoć drugih, ali se i družite više. Vrijedni ste i brzi.

Rak
Popričajte sa partnerom o planovima koje imate. Slobodni, imate želju da se zaljubite i da uđete u neku vezu. Preko posla možete upoznati neku sjajnu osobu danas. Morate držati do sebe bez obzira na sve nesigurnosti.

Lav
Veoma ste emotivni danas. Mjesec u Ovnu donosi neke nove priče sa osobama koje su jako zabavne i vedre. Imate izbor, birajte pametno između dvije osobe. Željni ste pohvala za svoj rad. Ne nervirajte se ako nije sve kako ste zamislili, biće bolje sutra.

Djevica
Mjesec je u polju strasti i bićete ljubomorni ako ste u vezi, a ako ste slobodni, samo ćete biti skloni avanturama. Nove prijedloge za promjene na poslu možete razmotriti. Nemojte bježati od promena, jer danas je vrijeme za nove događaje. Mjesec u Ovnu daje podršku novim idejama na poslu.

Vaga
Svi žele da znaju tajnu vašeg uspjeha u ljubavi. Blistate u vezi, a Mjesec u Ovnu u polju veza ukazuje da Vam je partner danas na prvom mjestu. Mjesec aktivira Vaše polje saradnje i očekujte napredak na poslu, naročito ako imate partnerski posao. Moguća pomoć neke ženske osobe na radnom mjestu.

Škorpija
Danas ste prilično posvećeni poslu. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu energičnu osobu. Nemojte samo raditi, nego se i zabavite. Mjesec u polju posla Vam donosi dobre prilike za napredak. Bitno je da uvedete neke nove načine rada, da radite sa novim osobama.

Strijelac
Imate dosta obaveza, a nikako da izdvojite vrijeme za ljubav. Popodne izađite negde sa partnerom. Ne dozvolite da upadnete u kolotečinu. Danas ne propuštajte pozive za zabavu i izlaske, prijaće Vam druženje i relaksacija poslije posla.

Jarac
Prilično ste osjetljivi i smeta Vam svaka kritika od strane partnera, a danas ste oboje napeti. Smirite strasti. Mjesec u Ovnu daje nagle odluke, ali sačekajte neki drugi dan za ozbiljan razgovor. Opterećeni ste porodičnim problemima, pa niste fokusirani na posao. Pomalo Vam sve ide sporije nego inače.

Vodolija
Komunikacija sa partnerom je dobra i osjećate se voljeno i ispunjeno. Odličan je dan za ljubav. Potrebna Vam je pomoć na poslu u vidu savjeta. Prijatelji su Vam podrška u svakom slučaju, koristiće Vam svaka sugestija koja može biti konstruktivna.

Ribe
Zauzeti, danas je dan za romantiku. Budite uporni da dobijete kontakt osobe koja Vam se sviđa jako dugo. Očekivani priliv novca donosi Mjesec u polju finansija. Bićete zadovoljni na kraju dana. Dosadašnji trud će se isplatiti.

Izvor:mondo.rs