Horoskop

Dnevni horoskop za 22. 11. 2017.

870views

OVAN

Dogovorite se sa partnerom oko nekih bitnih stvari ili popričajte o zajedničkim planovima. Slobodni, nikako da nađete vrijeme za privatni život. Danas imate dosta posla. Bilo bi dobro da se uskladite sa saradnicima i podijelite obaveze.

BIK

Zauzeti, jako Vam je bitno da Vas partner podržava u svemu. Slobodni, ne srljajte u vezu. Sve Vam ide kako treba. Bilo bi dobro da rasporedite pametno vrijeme za posao i za privatni život. Tako ćete sve lako postići.

BLIZANCI

Imate potrebu da promenite nešto u vezi. Učinite to oprezno i u dogovoru sa partnerom.  Slobodni, ne odbijajte mogućnost za neku avanturu. Mogući su problemi na poslu zbog nesporazuma. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa kolegama.

RAK

Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom. Ako ste slobodni, neka osoba kojoj se dopadate odavno može danas napraviti prvi korak. Danas je idealan dan za saradnju, dogovore, kompromise. Iskoristite to.

LAV

Dobro Vam sve ide u vezi. Slobodni, moguć flert na poslu. Držite se rasporeda i radite sve na vrijeme. Ne uključujte se previše emotivno u posao. Mogući su problemi sa spavanjem.

DJEVICA

Uživajte u ljubavi. Danas je dan za strasti, zabavu i flert.  Opustite se. Mjesec je u polju veza i zabave i podržava to. Energični ste, ne želite da radite ništa što Vam je dosadno. Budite fizički aktivni.

VAGA

Nemojte zapostavljati partnera zbog posla. Slobodni, na nekom slavlju je moguće poznanstvo. Možete očekivati pomoć neke ženske osobe koja Vam je bliska. Nađite više vremena za odmor.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Slobodni, moguć je flert. Morate paziti na rokove na poslu. Ne slušajte druge šta Vam pričaju, nego se potrudite da uradite sve što možete sami, bez sugestija.

STRIJELAC

Probudite strast. Pokušajte da uradite nešto lijepo za partnera da uvedete neku promjenu. Slobodni, ne mjenjate status. Moguće su neke greške. Budite pažljiviji i danas usporite na poslu.

JARAC

Nemojte previše emotivno reagovati danas. Mjesec je i dalje u polju ličnosti i zadržite neke stvari za sebe da ne napravite problem u vezi. Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja će Vam biti jako važna uskoro. Preosjetljivi ste.

VODOLIJA

Danas ste previše posvećeni poslu, pa Vam nije do zabave i druženja. Jako ste vrijedni. Mjesec je u Jarcu, pa Vas tera da završite sve što ste započeli. Danas ste preosjetljivi, pazite da se sa nekim ne posvađate.

RIBE

Avantura je moguća. Neka osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos želi nešto više. Danas Vam je rasuta pažnja i teško Vam je da radite. Fokusirajte se kako možete da biste odradili makar ono najvažnije.

Izvor: mondo.rs