Horoskop

Dnevni horoskop za 22. 12. 2017.

983views

Ovan

Provedite više vremena sa partnerom, ali ne zapostavljajte prijatelje. Bitno je da sve izbalansirate. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Ako ste budete potrudili malo više na poslu danas, to će uvidjeti kolege i nadređeni.

Bik

Mjesec u Vodoliji Vam donosi nervozu, pa može da utiče na odnos sa voljenom osobom. Nemojte da govorite baš sve što Vam je na umu danas. Još uvijek je Merkur retrogradan, pa neke stvari mogu biti drugačije protumačene nego što treba.

Blizanci

Romantični ste. Ne vraćajte se na neke stare ljubavne priče. Ako postoji šansa za promjenu poslu, treba da je ugrabite. Nemojte previše da čekate da se nešto desi samo od sebe.

Rak

Potražite pomoć od partnera u vezi sa nekim bitnim odlukama, ako ne možete sve sami da uradite. Potrebna Vam je motivacija i podrška. Vodite računa o zdravlju. Hranite se malo bolje, ne jedite brzu hranu.

Lav

Budite otvoreni prema osobi koja Vam se dopada. Danas, sa Mjesecom u Vodoliji u Vašem polju veza i odnosa, vrijeme je za novu ljubav. Poštujte rokove koji su Vam zadati, a drugi će Vam izaći u susret i pomoći u ostvarenju ideja.

Djevica

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Jako ste napeti danas, ali i strastveni. Mjesec je u Vodoliji i budi strasti u Vama. Slobodni, previše ste posvećeni poslu i zapostavljate privatni život. Imate dosta obaveza danas. Organizujte se bolje, da ne biste bili pod stresom.

Vaga

Preko kolege možete upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste flertu. Izlazite i zabavljajte se malo više. Bitno je da radite sa osobama koje Vam odgovaraju i sa kojima imate odličnu komunikaciju.

Škorpija

Na nekom putovanju je moguća avantura ili flert. Ako ostanete kod kuće bićete napeti i nervozni. Moguć je i kraći poslovni put. Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku da povežete posao i zadovoljstvo, ako Vam se pruži ta prilika.

Strijelac

Pozovite prijatelje na druženje jer će Vam prijati društvo. Konačno je Saturn napustio Vaš znak, pa možete da odahnete i poradite na odnosu sa partnerom. Danas je dobar dan za promjene na poslu.

Jarac

Udovoljite partneru. Ako ste oboje nervozni, nemojte danas da započinjete neke rasprave. Mesec u polju ljubavi donosi stres. Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o drugima, zaboravljate da odradite svoje obaveze.

Vodolija

Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi, postavite se kao prijatelj ako je ona u problemu. Spremni ste za nove obaveze na poslu. Pošto imate višak energije i nervozni ste, gledajte da uposlite svoj um.

Ribe

Nemojte da krijete važne stvari od partnera jer to može da pogorša Vaš odnos. Niste raspoloženi za rad, ali odredite ono što je bitno i odradite sve na vrijeme. Budite odgovorniji na poslu.

Izvor: mondo.rs