Horoskop

Dnevni horoskop za 23. 11. 2017.

774views

Ovan
Danas ste previše usmjereni na sebe. Ne zapostavljajte partnera. Slobodni, vidite sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste pretjeranom uživanju u hrani.

Bik
Posvetite se partneru. Priredite mu neko iznenađenje ili bar večeru. Imate puno samopouzdanja i skloni ste flertu danas. Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako treba na poslu. Budite temeljni danas.

Blizanci
Možete neke probleme koje imate na poslu i zadržati za sebe, ne opterećujte partnera time. Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili u toku nedjelje. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte.

Rak
Provedite vrijeme sa partnerom i sa prijateljima, to će Vam danas naročito prijati. Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Potrudite se da se usmjerite na saradnju sa drugima.

Lav
Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Slobodni, ne odbijajte poziv za izlazak ili zabavu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Djevica
Danas je sve kako treba u vezi, uživajte. Slobodni, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Planirajte bolje svoje vrijeme. Bavite se sportom.

Vaga
Partner neće tolerisati Vašu posvećenost poslu toliko, ne zapostavljajte vaš odnos. Slobodni, preko posla može doći do nekog zanimljivog poznanstva. Bićete zadovoljni poslom i radom sa kolegama.

Škorpija
Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Danas očekujte odličnu saradnju sa kolegama. Potrudite se da pomognete saradnicima koliko možete. Pijte više tečnosti.

Strijelac
Pokušajte da porazgovarate sa partnerom i stvarima koje Vam smetaju. Sporiji ste nego inače, a to nije svojstveno Vama. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Ne prejedajte se.

Jarac
Idite do grada, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Potrebno je da više energije posvetite poslu. Fokusirajte se. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati danas.

Vodolija
Danas je moguć kraći put sa partnerom, iskoristite nedjelju i još uvijek lepo vreme. Radije ćete ostati kod kuće. Nije Vam do zabave i druženja.

Ribe
Pomalo sve ide sporije nego inače. Danas nemate koncentraciju za rad. Napeti ste. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće. Družite se više sa prijateljima.

Izvor: mondo.rs