Horoskop

Dnevni horoskop za 23. 12. 2017.

795views
advertising banner

Ovan
Mogući su neki povećani troškovi, a bićete i napeti na poslu danas. Nesporazumi sa kolegama su mogući jer svako gleda sebe, a ne pravi niko kompromis.

Bik
Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno volje i energije da se posvetite vezi. Partner se osjeća zapostavljeno. Moguće je neko poznanstvo preko interneta ili prijatelja. Danas očekujete da Vam drugi izađu u susret i pomognu na poslu više.

Blizanci
Preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se dopasti na prvi pogled. Neka mlađa ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Postavite se prijateljski prema kolegama.

Rak
Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o Vašem partneru i Vama, bitno je samo šta Vi mislite. Nemojte pričati previše o problemima koje imate. Slobodni, skloni ste zabavi i flertu danas. Avantura je izvjesna.

Lav
Danas Vam nikako nije do posla, samo biste se zabavljali. Potrudite se da odradite ono što morate, ne opterećujte se nekim nevažnim zadacima. Odlično se osjećate danas i imate višak energije.

Djevica
Od Vas zavisi kako će se odigrati promjene u ljubavnom životu. Preosetljivi ste i imate utisak da se ništa već duže vrijeme ne mijenja. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da se opustite i izađete do grada sa prijateljima. Moguće su dobre vijesti u vezi sa poslom.

Vaga
Partner može biti od pomoći i velika podrška u svakom smislu, naročito ako imate probleme na poslu. Potrudite se da više komunicirate sa kolegama. Provedite više vremena u prirodi.

Škorpija
Preko posla možete upoznati neku mlađu osobu koja će Vam se dopasti. Ne libite se da tražite kontakt. Fokusirajte se na posao. Budite profesionalniji i vrijedni. Jako ste komunikativni i izlazite svakom u susret, svako želi da radi sa Vama.

Strijelac
Danas možete upoznati neku novu osobu u večernjim časovima, preko prijatelja. Idite na neko mjesto za zabavu, nemojte sjditi kod kuće. Danas je dobar dan za posao i novac. Budite aktivniji i uvedite neke promjene.

Jarac
Moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Budite otvoreniji prema drugima što se tiče veze. Ne odbijajte osobu kojoj se jako dopadate. Potrebna Vam je pomoć u organizaciji. Pomalo ste neorganizovani i u haosu.

Vodolija
Samo Vam je strast važna. Moguća je avantura, flert, sa zabavnom osobom. Odlično se osjećate i sve ide na poslu kako ste isplanirali.

Ribe
Komunikativni ste. Danas je Mjesec u polju završavanja obaveza, pa iskoristite to za takve aktivnosti. Moguća je glavobolja i problem sa pritiskom.

Izvor:mondo.rs