Horoskop

Dnevni horoskop za 25. 11. 2017.

791views

Ovan

Preopterećeni ste obavezama. Pod stresom ste. Rešenje je bolja organizacija i pravljenje dugoročnih planova. Pokušajte da više vremena provedete sa prijateljima i dragim osobama, to će Vam prijati.

Bik

Partner će Vam zamjeriti što ga zapostavljate zbog posla, čaki tokom vikenda. Pazite se svađe i teških riječi. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da idete na neki kraći put. Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Moguć stres na poslu.

Blizanci

Moguć kraći put. Danas niste fokusirani na posao, opterećeni nekim porodičnim problemima. Sve će biti bolje sredinom sljedeće nedelje.

Rak

Možete da očekujete značajne promjene na finansijskom planu. Ne brzajte kada su u pitanju odluke u vezi sa poslom.

Lav

Uživate pored voljene osobe i pokušajte da napravite dogovor za dalje. Dobro se osjećate, skloni ste saradnji. Sve Vam ide od ruke i drugi Vam mogu biti od pomoći.

Djevica

Imate višak energije. Prija vam aktivnost danas. Pred Vama je jedan dobar dan i lepa dešavanja.

Vaga

Možete da imate puno poverenje u poslovnog partnera koji dijeli isti interes kao i vi. Zajedno ćete uspjeti da ostvarite značajan pomak na ovom polju. Očekuje Vas napredak.

Škorpija

Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i emocije kakve dugo niste osjetili. Ako ste zauzeti, posvetite više pažnje partneru. Danas možete biti preosjetljivi i napeti.

Strijelac

Budite umereni u svojim navikama. Ne preterujte sa količinom hrane. Jako ste pričljivi i društveni danas. Pred vama je jedan lep dan.

Jarac

Možete da očekujete povećanje obima posla. Organizujte se bolje danas. Pokažite posvećenost. Moguć povećan priliv novca.

Vodolija

Moguće je da sa voljenom osobom imate pomalo neodređen odnos i da Vas sve to nervira. Podložni ste nekim manjim zdravstvenim problemima i smetnjama. Moguća glavobolja.

Ribe

Uživajte uz voljenu osobu, pred vama su lijepi zajednički dani. Ako ste bez partnera – ne sjedite kod kuće, iskoristite vikend za nova poznanstva. Posjetite rodbinu, nekome nedostajete.

Izvor: mondo.rs