Horoskop

Dnevni horoskop za 25. 12. 2017.

814views
advertising banner

Ovan

Moguće je novo poznanstvo sa nekom osobom koja je energična i zanimljiva. Danas je bitno da donesete odluku koja je bitna za Vas. Napravite presjek stanja i vidite da li je dobro da napravite promjenu na radnom mjestu.

Bik

Danas je dan za avanturu ili tajnu vezu. Strastveni ste. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan, nego odradite sve odmah. Budite agilni i vidjećete da će drugi to jako cijeniti.

Blizanci

Sve Vam ide kako treba u vezi, samo ne opterećujte partnera problemima koje možete imati na radnom mjestu. Saradnici mogu biti od pomoći. Dobro Vam sve ide na radnom mjestu. Jako ste vrijedni i brzi. Mjesec danas podstiče vašu kreativnost. Sve Vam ide od ruke.

Rak

Imate želju da budete u nekoj vezi. Preko posla možete upoznati neku sjajnu osobu. Ne moraju svi znati da ste nesigurni u svoje mogućnosti, možete imati stav i držati do sebe bez obzira na sve. Budite vrijedni.

Lav

Aktivni ste danas i imate dovoljno energije da se posvetite partneru, poslu i zabavi. Sve Vam ide od ruke. Ne opterećujte se obavezama, okrenite se ka zabavi.

Djevica

Kod Vas nema promjena, sve je kako treba. Slobodni, skloni ste strastvenim vezama, nemojte uleteti u neki odnos nepromišljeno. Nove predloge za promjene na poslu možete razmotriti. Nemojte bežati od promena, jer danas je vreme za nove stvari.

Vaga

Svi žele da znaju tajnu vašeg uspjeha sa partnerom. Blistate u vezi, a aspekti ukazuju na to da Vam je partner na prvom mjestu. Mjesec aktivira Vaše polje saradnje i očekujte napredak na poslu. Moguća pomoć neke ženske osobe na radnom mjestu.

Škorpija

Ne zapostavljajte privatni život. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Prijaće Vam njeno prisustvo. Danas imate dobre prilike za napredak. Bitno je da uvedete neke nove procese rada, da radite sa novim osobama.

Strijelac

Imate dosta obaveza, pa nikako da izdvojite vreme za vezu. Popodne izađite negde sa partnerom. Ne dozvolite da Vam bude dosadno. Ne radi Vam se danas, nije Vam do posla.

Jarac

Prilično ste osjetljivi i smeta Vam svaka kritika koju Vam upućuje partner, a danas ste oboje napeti. Smirite malo strasti. Opterećeni ste porodičnim problemima, pa niste fokusirani na posao. Pomalo Vam sve ide sporije nego inače, ali nemojte da se nervirate oko toga, uradite šta možete.

Vodolija

Danas je dan za nova poznanstva na nekom putovanju. Komunikativniji ste nego inače.Potrebna Vam je pomoć na poslu u vidu savjeta. Pitajte prijatelja za pomoć, koristiće Vam svaki mogući savjet.

Ribe

Budite posvećeni partneru. Danas je dan za uživanje i romantiku. Očekivan priliv novca će biti danas. Bitno je samo da ne pozajmljujete drugima bilo koju novčanu sumu i sve će biti kako treba. Na poslu je moguće unapređenje ili ćete biti zadovoljni poslom.

Izvor: mondo.rs