Horoskop

Dnevni horoskop za 26. 1. 2018.

946views

Ovan
Potrudite se da se posvetite poslu. Ne pretjerujte sa trošenjem novca. Budite odgovorniji. Moguće su promjene na poslu koje Vam se neće baš dopasti.

Bik
Imate dosta ideja, ali je bitno da se ne preforsiratte danas. Preosjetljivi ste. Sarađujte više sa drugima.

Blizanci
Mogući su problemi sa novcem. Potrudite se da se ne opterećujete nekim negativnim stvarima, pomalo ste preosjetljivi na kritiku. Odmarajte popodne.

Rak
Drugi Vam nisu od pomoći na poslu, pa se ne oslanjajte na kolege. Skloni ste uživanju danas. Družite se sa dragim ljudima, to će Vam prijati poslije posla.

Lav
Napeti ste. Neka ženska osoba Vas iritira na poslu, pa gledajte da sve što imate odradite sami. Sve ide sporije nego što ste isplanirali, ali pazite na detalje.

Djevica
Ne nervirajte se previše oko stvari koje ne možete da promijenite. Idite na kraće putovanje ako imate priliku. Danas je dobar dan za pravljenje plana rada i za razmišljanje o usavršavanju.

Vaga
Potrudite se da se fokusirate na porodicu i na privatni život. Štedite novac. Mogući su iznenadni troškovi. Nemojte se preforsirati na poslu.

Škorpija
Danas je bitno da budete komunikativni. Potrudite se da date sve od sebe da bolje sarađujete sa drugima. Skloni ste flertu i romantični ste.

Strijelac
Odlično ste raspoloženi. Osjećate se sjajno danas. Danas će Vam sve ići od ruke i lako ćete doći do boljih rezultata na poslu.

Jarac
Nerviraju Vas drugi ljudi. Idite na kraći put. Nije Vam do posla, najradije biste odmarali. Pokušajte makar da odradite ono što je prioritet.

Vodolija
Imate neke obaveze koje Vam idu jako sporo. Posvetite se porodici, partneru. Prilično ste pasivni.

Ribe
Danas je dobar dan za kupovinu, za kraći put. Imate odličnu komunikaciju sa kolegama i lako završavate započete obaveze.

Izvor:mondo.rs