Horoskop

Dnevni horoskop za 26. 11. 2017.

768views

Ovan

Danas ste odlično raspoloženi. Provedite više vremena u prirodi. Možda ne ide sve na poslu tako lako, kako ste zamislili, ali ne odustajte od zacrtanih ciljeva za danas.

Bik

Imate višak energije, ali pokušajte da se bavite nekom aktivnošću. Napeti ste. Potrudite se da se ne nervirate

Blizanci

Pokušajte da se okrenete saradnji sa drugima. Provedite više vremena sa partnerom. Danas bi trebalo da se bavite sportom, da budete aktivniji.

Rak

Vrijedni ste. Pomalo ste napeti. Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da se usmerite na posao, ali ne zapostavljajte svoje zdravlje, nemojte se premarati.

Lav

Imate višak energije. Danas je dan kada treba da pravite kompromise. Provedite više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć je flert.

Djevica

Pokušajte da više vremena provedete kod kuće, sa dragim ljudima. Potreban Vam je odmor od svega. Probajte da ove nedelje ne radite previše.

Vaga

Danas ste komunikativniji nego inače. Imate dosta planova za zabavu. Odličan je dan za flert, ljubav i moguća su nova poznanstva. Nemojte biti pasivni i sjediti kod kuće.

Škorpija

Moguć priliv novca. Potrudite se da se usmjerite na posao. Porodica Vam je velika podrška danas u svemu.

Strijelac

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Dobar je dan za kupovinu telefona. Možete ići na kraći put ako budete imali priliku. Mjesec u Vodoliji je u polju komunikacije i kraćih putovanja, pa to podržava.

Jarac

Potrudite se da se usredsredite na ono što je bitno na poslu. Moguć priliv novca. Sve ide kako treba danas, sve ciljeve ćete ostvariti lako.

Vodolija

Prilično ste nervozni. Ne opterećujte se toliko porodičnim problemima. Potrudite se da se bavite sportom.

Ribe

Budite odgovorniji danas. Potrudite se da budete pažljivi na radnom mestu. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći u poslu. Danas je dan za završavanje obaveza.

Izvor: mondo.rs