Horoskop

Dnevni horoskop za 27. 11. 2017.

784views

Ovan 

Trebalo bi da danas budete staloženi, mirni i romantični. Završavajte obaveze koje ste započeli. Ovog ponedjeljka budite vrijedni.

Bik

Preko prijatelja možete upoznati osobu koja Vam se neće baš dopasti, pa ne ulijećite u neku vezu samo zato što ste sami. Nemojte da otaljavate obaveze, moguće su greške. Budite pažljiviji.

Blizanci

Posvetite više vremena poslu. Partner mora imati više razumijevanja za Vas. Bitno je da pravite kompromise. Pazite na greške na poslu. Neka ženska osoba može Vas izbaciti iz takta.

Rak 

Na nekom putovanju možete upoznati zanimljivu osobu koja će Vam privući pažnju. Rasijani ste danas. Najradije biste odmarali, ali morate da završite započete poslove. Provedite više vremena u prirodi.

Lav

Dobro se osjećate u vezi u kojoj ste, a ako slobodni, bićete strastveni. Budite vrijedni i agilni danas. Ne prihvatajte kritiku previše lično. Napeti ste.

Djevica

Sve je kako treba danas. Osjetljivi ste i romantični danas. Slobodni, možete ući u vezu sa osobom koju znate od skoro, ali Vam se jako dopada. Poslušajte neku stariju osobu na poslu, može Vam dati dobar savjet.

Vaga

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o vezi u kojoj ste. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za partnera. Budite posvećeni poslu. Nesigurni ste. Potrebna Vam je nečija pomoć da biste sve stigli da odradite.

Škorpija

Posvetite se partneru. Ne pokušavajte da ga napravite ljubomornim, to Vam neće doneti ništa dobro. Družite se sa prijateljima, makar uveče. Danas je dobar dan da se bavite hobijem, a što se tiče posla odradite ono što morate. Nemate baš puno elana za rad.

Strijelac

Pomalo ste usporeni, ali pazite da ne upadnete u kolotečinu. Smislite neku aktivnost da Vam ne bi bilo dosadno. Ako radite od kuće, danas ćete imati sjajan dan. U suprotnom, bićete jako napeti.

Jarac

Ako ste u vezi, popričajte sa partnerom i vidite u čemu je problem. Slobodni, moguć je kraći put gde možete upoznati sjajnu osobu. Danas nije dobar dan za nove poslove, već za sumiranje rezultata.

Vodolija

Preko posla je moguće neko lijepo poznanstvo koje može lako postati nešto više. Moguć je priliv novca. Danas budite vredni i dajte svoj maksimum. Mjesec u Ribama u polju novca Vam daje sreću na poslu.

Ribe

Uspjeh na poslu je siguran danas. Nemojte samo previše da radite dok ne budete sigurni u ishod posla. Previše ste osjetljivi i melanholični.

Izvor: mondo.rs