Horoskop

Dnevni horoskop za 28. 1. 2018.

738views
advertising banner

Ovan

Osjećate se iscrpljeno. Bićete bolje popodne, kada će se nivo energije podići. Popričajte sa nekom bliskom osobom o problemima koji Vas muče, ne zadržavajte sve u sebi.

Bik

Danas biste mogli da se vidite sa prijateljima ili članovima porodice za koje niste imali vremena. Prijaće Vam razgovor sa dragim ljudima.Odličan je dan za šoping, iskoristite dobro vrijeme i raspoloženje.

Blizanci

Bilo bi dobro da napravite neke nove kontakte ove nedjelje. Družite se više i ne budite zatvoreni. Isplatiće Vam se višestruko pozitivnost i inicijativa za neke nove projekte na poslu.

Rak

Danas ste pomalo napeti. Ne opterećujte se poslom. Najbitnije je da ne ulazite u rasprave sa bliskim osobama jer ste nervozni, suzdržite se ishitrenih reakcija.

Lav

Posle previše društvenih događaja prethodnih dana, danas Vam treba relaksacija i odmor od svega toga. Budite podrška partneru, ako ste u vezi. Ako niste, potrudite se da se vidite sa prijateljima bar, prijaće Vam druženje.

Djevica

Ne odlažite viđanje sa dragim ljudima zbog posla. Morate imati vrijeme za sebe i za prijatelje, tako ćete se lakše izboriti sa stresom. Preosjetljivi ste danas.

Vaga

Previše se opterećujete poslom, ali danas je nedelja, pa ne možete ništa da uradite povodom toga. Najbolje bi bilo da napravite plan rada za narednu nedjelju, a da ostatak dana uživate.

Škorpija

Romantični ste i skloni flertu. Danas je sjajan dan za nova poznanstva. Moguć kraći put, ne propuštajte priliku za zabavu i avanturu.

Strijelac

Napeti ste. Najbolje bi bilo da se okrenete štednji. Nije dan za neku veću kupovinu. Prilično ste strastveni i skloni flertu.

Jarac

Komunikativni ste. lako dolazite do dogovora sa drugima. Partner i prijatelji mogu biti velika podrška u svemu što ste zamislili danas. Provedite više vremena sa porodicom, kod kuće.

Vodolija

Danas se osjećate dobro. Potrudite se da se usmerite na organizaciju vremena sa prijateljima i porodicom. Ne zapostavljajte drage ljude zbog posla.

Ribe

Ove nedjelje bi trebalo da se opustite i da se zabavite. Nemojte se opterećivati poslom. Možete napraviti plan rada popodne, ali izdvojite vrijeme za prijatelje.

Izvor:mondo.rs