Horoskop

Dnevni horoskop za 28. 11. 2017.

807views

Ovan

Mjesec u Vašem znaku podstiče energiju i elan danas. Imate želju da uvedete neke promjene na poslu. Strastveni ste danas.

Bik

Možete se vidjeti sa prijateljima danas, naglašeno Vam je polje druženja. Ne svađajte se sa ljudima, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, pokušajte da napravite plan rada za danas.

Blizanci

Raspoloženi ste malo bolje Ukoliko imate probleme na poslu, nemojte biti otvoreni prema drugima, zadržite neke stvari za sebe. Moguća pomoć ženske osobe.

Rak

Imate dosta kontakata, razna dešavanja su aktuelna, ali nije vam do posla. Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske, ali nemojte trpiti partnerovu ljubomoru. Moguć je neki put, ako imate priliku iskoristite je.

Lav

Stabilizuje se vaša novčana situacija. Mogući su problemi sa partnerom, nemojte biti previše ljubomorni. Danas nije idelan dan za šoping, odložite ga za drugi dan.

Djevica

Pripazite šta kome pričate, jer možete nekoga jako da iznervirate. Ako ste nervozni, radite nešto – šetajte, budite fizički aktivniji. Danas bi trebalo da pravite kompromise sa drugima.

Vaga

Mjesec u polju posla i zdravlja Vam donosi nesigurnost u ovim oblastima. Imaćete dosta posla i nervozni ćete biti i zbog toga. Danas bi trebalo da što manje pričate drugima o svojim problemima, jer mogu pogrešno shvatiti neke stvari i neće Vam biti od pomoći.

Škorpija

Novčani izdaci su mogući. Vidite se sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu i strastvenu osobu. Bitno je da ne sjedite kod kuće.

Strijelac

Jako ste nervozni. Sve Vas nervira, ali opet ne pokazujete to, nego zadržavate nervozu u sebi. Očekujete neke promjene koje se tiču finansija. Prionite na štednju.

Jarac

Raspoloženiji ste nego obično. Komunikativni ste i želite da upoznate nove ljude, da sklopite nova prijateljstva. Dosta poslovnih prilika treba iskoristiti, zato dobro razmislite ćete prvo uraditi.

Vodolija

Mogući su problemi sa neostvarivanjem nekih planova. Ako budete imali prilike da putujete poslovno u inostranstvo ili neki drugi grad, biće to jako uspješno. Partner vam može pomoći u poslu. Jako Vam je dobra podrška.

Ribe

Ne obraćajte pažnju šta Vam drugi savjetuju da radite, Nervozni ste i preosetljivi. Najbolje bi bilo da sebe stavite na prvo mjesto. Moguća glavobolja.

Izvor: mondo.rs