Horoskop

Dnevni horoskop za 28. 12. 2017.

859views
advertising banner

Ovan

Ne trošite previše energije na druge ljude, već gledajte da udovoljite partneru. Možda ćete biti malo nervozniji nego inače. Moguć je problem sa varenjem. Ne prejedajte se.

Bik

Pokušajte da se danas ne opterećujete poslom. Nemate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Dobar je dan za šoping.

Blizanci

Bavite se nekom fizičkom aktivnošću, danas imate višak energije. Vidite se sa prijateljima posle posla, prijaće Vam razgovor sa dragim ljudima.

Rak

Pokušajte da se ne raspravljate sa članovima porodice. Poslušajte savet kolega jer imaju dobru namjeru. Bićete zadovoljni na kraju dana obavljenim zadacima na poslu.

Lav

Idite na neki kraći put ako možete. Danas se osjećate dobro. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću, nemojte biti pasivni. Mogući su problem sa leđima.

Djevica

Organizujte se bolje, da biste na vreme uspjeli da završtite sve obaveze. Pod stresom ste. Mogući su iznenadni troškovi.

Vaga

Danas je dobar dan za kompromise sa kolegama. Mogući su problemi sa imunitetom. Pijte više tečnosti.

Škorpija

Napeti ste zbog nekih problema na poslu. Danas ste skloni flertu, moguća su nova poznanstva. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom.

Strijelac

Danas je dobar dan za ostvarivanje ciljeva. Budite uporni. Imate višak energije i prilično ste pozitivni danas.

Jarac

Napeti ste zbog posla. Pazite na rokove. Usvojite savjet dragih ljudi koji se tiču posla. Previše ste osjetljivi na kritiku.

Vodolija

Ne osjećate se baš najbolje danas. Budite praktični i potražite pomoć kolega. Nemojte opterećivati partnera pričama o problemima na poslu.

Ribe

Ne raspravljajte se sa članovima porodice oko novca. Danas je dobar dan za posao. Ne jedite preterano jaku hranu, mogući su problemi sa želucem i organima za varenje.