Horoskop

Dnevni horoskop za 29. 11. 2017.

878views
advertising banner

Ovan

Danas je dan za zabavu. Uživajte i opustite se, moguće je neko novo poznanstvo. I dalje je Mjesec u Vašem znaku pa niste za vezu. Nemojte dozvoliti da neko drugi preuzme zasluge za ono što ste Vi odradili.

Bik

Potrudite se više oko voljene osobe. Ako ste slobodni, i dalje je aktivno polje nježnosti, romantike i senzibilnosti, pa je idealan dan za neki sastanak. Bilo bi dobro da se zbog posla fokusirate, jer Vam je i danas rasuta pažnja i nemate plan rada.

Blizanci

Možda danas nećete imati idealan odnos sa partnerom, ali se postavite kao prijatelj i biće bolje. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Koristite svoju dovitljivost da poboljšate odnose sa kolegama.

Rak

Danas je dan za ozbiljne razgovore. Idite na večeru ili piće sa partnerom, ali ako njemu nije do nekih bitnih priča, ne opterećujte ga. Potrebna Vam je relaksacija. Odradite šta morate pa se posvetite privatnom životu.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od ishitrenih reakcija. Nema potrebe da se nervirate oko nekih stvari koje ne možete da promijenite u vezi. Uživajte u svom slobodnom vremenu, bavite se nekim hobijem. Posvetite više pažnje pozitivnim ljudima sa kojima sarađujete.

Djevica

Zauzeti, otvoreno recite partneru šta Vam smeta. Neka svađa može samo rasplamsati strasti. Slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu iznenada. Budite otvoreni za nova iskustva.

Vaga

Budite podrška partneru u vezi sa nekim planovima i idejama koje ima. To će učvrstiti Vaš odnos. Danas imate previše obaveza i možete raditi više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno važno u sadašnjem trenutku, a ne da se nervirate oko nekih sitnica.

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za partnera. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu. Budite vrijedni i odgovorni.

Strijelac

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje. Svakako, uključite partnera da se ne bi osjećao loše. Danas ste jako romantični, što je čudno za Vas. Mjesec u polju veza donosi senzualnost u Vaš život. Moguć priliv novca.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo, jer on ne može da nasluti sve što osećate i mislite. Budite otvoreniji. Mjesec u Vam daje nove prilike da birate sa kim želite da budete. Ne brzajte sa odlukama.

Vodolija

Danas ste pričljivi i upućujete dosta komplimenata osobi sa kojom ste. To će poboljšati odnos. Moguć flert sa osobom koja živi jako blizu Vas. Danas je dan kada treba da budete ljubazni prema saradnicima.

Ribe

Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze sa poslom, jer će u suprotnom doći do toga da zapostavljate ljubav. Partner može biti ljut zbog toga. Imate previše obaveza, ali nađite malo vremena za prijatelje i izlaske. Dajte svoj maksimum da biste sve završili na vrijeme.

Izvor: mondo.rs