Horoskop

Dnevni horoskop za 29. 12. 2017.

825views

Ovan

Potrudite se da se ne nervirate previše oko problema sa novcem. Budite vrijedni i bićete zadovoljni na kraju dana sigurno. Ne prejedajte se, iako imate pojačanu potrebu za hranom, napravićete problem sebi sa varenjem.

Bik

Potrudite se da danas budete jako staloženi i da ne ulazite u rasprave. Dobar je dan za odmaranje, ali ne zaboravite da odradite prvo obaveze koje imate. Moguća nervoza danas.

Blizanci

Dobro bi bilo da danas sredite svoje stvari, da završite započeto od prošle nedelje. Danas nemate dovoljno motivacije

Rak

Družite se više, provedite vrijeme sa dragim ljudima. Danas je idealan dan za nove kontakte. Budite otvoreni za neke ideje koje imaju drugi ljudi. Svaka saradnja je moguća.

Lav

Imate dosta posla. Nađite nešto lijepo u tome što radite da bi Vam išlo malo lakše. Budite vrijedni i sve će biti kako treba na poslu.

Djevica

Bavite se sportom, šetajte, bitno je da ne sjedite po cio dan. Možete ići na neki kraći put sa voljenom osobom ili u posjetu rođacima. To će Vas oraspoložiti.

Vaga

Platite račune na vrijeme. Nemojte previše trošiti novac na stvari koje Vam nisu neophodne. Budite praktični ovog petka.

Škorpija

Posvetite se partneru. Potrudite se da se okrenete saradnji sa kolegama i pravite kompromise. Drugi ljudi će Vam izaći u susret danas. Mjesec je u polju saradnje.

Strijelac

Imate dosta posla. Ide Vam sve sporije nego inače. Nervirate se jer sve zavisi od Vas, a ne možete toliko da radite. Nemate motivaciju.

Jarac

Posvetite se partneru. Danas je dan dobar za zabavu, izlaske i flert. Idite sa društvom ili partnerom do grada. Ne morate samo raditi.

Vodolija

Možda će neki dogovori sa porodicom biti usporeniji nego inače, ali to nije razlog za raspravu. Napeti ste zbog posla.

Ribe

Jako ste komunikativni i dobro ste raspoloženi danas. Ne nervirajte se previše oko posla. Moguć je kraći put danas.

Izvor:mondo.rs