Horoskop

Dnevni horoskop za 3. 1. 2018.

horoskop

864views

Ovan

Danas ste odlično raspoloženi i imate višak energije. Ne budite posesivni. Odnosi sa drugima se poboljšavaju.

Bik

Dobro se osjećate. Jedino što Vam se ne dopada je što svi nešto traže od Vas na poslu. Odradite samo svoj dio obaveza. Zadovoljni ste prilivom novca.

Blizanci

Romantični ste i osjetljivi u isto vrijeme. Danas Vam baš nije dobar dan. Ne kvarite odnos sa partnerom ako ste napeti. Nemojte se opterećivati poslom, jer niste fokusirani. Previše brinete o svemu.

Rak

Posao će biti primaran danas, ali je flert na poslu moguć. Osjećate se prilično nervozno jer ne znate kako da sve bolje organizujete. Imate previše obaveza. Niste dobro raspoloženi.

Lav

Posvetite se prijateljima. Mjesec u polju prijateljstava i kontakata Vam ne ide na ruku da izdvojite više vremena za partnera. Sve Vam danas ide od ruke, samo ne brzajte sa bitnim odlukama.

Djevica

Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i to će drugi cijeniti danas kod Vas. Neka ženska starija osoba može biti od pomoći.

Vaga

Moguć je kraći put. Posjetite rodbinu i prijatelje. Dobro se osjećate i danas je dobar dan da napravite plan za ostatak nedjelje.

Škorpija

Bilo bi dobro da platite sve račune i da budete realni što se tiče troškova. Nemojte kupovati stvari koje Vam nisu potrebne danas. Napeti ste. Ne dozvolite drugima da Vas isprovociraju.

Strijelac

Romantični ste i preosjetljivi. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom. Posvetite se malo više i svojim prijateljima, nekome nedostajete.

Jarac

Zadovoljni ste novčanom situacijom i time kako sve ide na poslu. Malo ste usporeniji nego inače. Ako sarađujete sa ženama danas će Vam biti jako dobar i uspješan dan.

Vodolija

Danas je sve kako treba u vezi, komunikativni ste i odličan je odnos sa partnerom. Moguć kraći put sa voljenom osobom. Želite da izađete na neko novo mjesto, da upoznate neke nove ljude, da se usmjerite na zabavu.

Ribe

Dobro se osjećate i imate višak pozitivne energije. Najbolje bi bilo da se ušuškate i da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste napeti.

Izvor:mondo.rs