Horoskop

Dnevni horoskop za 30. 1. 2018.

845views

Ovan

Danas se osjećate sjajno i imate višak energije. Spremni ste za nove izazove. Bavite se sportom ako imate vremena, bitno je da budete fizički aktivniji.

Bik

Zabavite se sa prijateljima. Budite staloženi i ne ulazite u rasprave sa kolegama. Potrudite se da napravite planove za neki naredni period.

Blizanci

Potrudite se da se usredsredite na posao, ali se i ubrzajte. Danas nikako nije vrijeme za odlaganje stvari. Pod stresom ste.

Rak

Ne nervirajte se zbog problema sa novcem. Platite račune na vreme i štedite malo više i sve će biti u redu. Potrudite se da budete opušteniji i odmarajte poslije posla.

Lav

Danas ste prilično okrenuti ka sebi. Nemojte zapostaviti porodicu i prijatelje zbog obaveza koje imate. Moguća je glavobolja.

Djevica

Imate puno posla, ali ne zapostavljate partnera ili porodicu. Pokušajte da pametno iskoristite vreme koje imate. Nemate dovoljno energije ni volje za neke nove projekte ili obaveze. Držite se ustaljenog plana rada.

Vaga

Budite vrijedni na poslu, jer će se brzo isplatiti svaki trud. Potrudite se da se zabavite i opustite. Naspavajte se dobro poslije posla, odmarajte se.

Škorpija

Uživajte sa partnerom, više mu ugodite. Zabavite se koliko možete, nađite način za opuštanje, bilo da je to hobi, gledanje filmova ili neka šetnja, izlazak. Ne pretjerujte sa radom danas.

Strijelac

Danas ste pozitivniji nego inače i želite da uvedete neke novine u posao. Nemojte odustajati lako, ali ne očekujte ni preveliku podršku drugih ljudi. Moguć je kraći put danas.

Jarac

Danas ste jako komunikativni. Nemojte se otvarati lako drugim ljudima, jer nemaju svi dobre namjere. Strastveni ste i skloni flertu.

Vodolija

Potrudite se da izbjegnete brzu hranu, jer su mogući problemi sa varenjem. Nerviraju Vas drugi ljudi, ali ne možete svakom reći sve u lice, naročito ako su to kolege. Pravite kompromise, bar danas.

Ribe

Imate previše obaveza. Nemojte se previše emotivno uključivati u posao, nego odradite sve što imate na vrijeme i biće sve u redu. Bolja je saradnja sa muškim osobama nego sa ženama danas. Napeti ste.

Izvor:mondo.rs