Horoskop

Dnevni horoskop za 30. 11. 2017.

774views
advertising banner

Ovan

Danas je dan za zabavu i opuštanje. Pokušajte ipak da ne zapostavite svoje obaveze. Potrudite se da budete odgovorniji.

Bik

Nervozni ste, ali bićete bolje već uveče. Nemate strpljenja za druge, ali pazite da ne ulazite u rasprave zbog gluposti. Nemojte da se preforsirate, pokušajte da se odmarate više.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Lijepo ste raspoloženi, ali ne započinjite ništa danas. Završavajte obaveze koje ste već započeli i ne ostavljajte ništa za sutra.

Rak

Imate dosta obaveza. Moguće su neke veće greške, ali ćete temeljnim provjerama umanjiti mogućnost za to. Mjesec u polju prijateljstava Vam daje mogućnost za nove kontakte, ali i viđanje sa starim prijateljima.

Lav

Danas je aktivno polje posla, statusa, karijere. Ne dozvolite da drugi umanjuju Vaš trud i rad. Dajte svoj maksimum i uspjeh neće izostati. Moguć je flert na poslu.

Djevica

Danas ste prilično dobro raspoloženi i orni za rad. Držite do sebe, do svog stava i to će Vam pomoći da izgurate dan. Ne zapostavljajte svoje obaveze i iskoristite nove mogućnosti za usavršavanje.

Vaga

Potrudite se da se okrenete pozitivnim svarima i gledajte da ne pokazujete drugima kako se osjećate. Prilično ste napeti danas. Mogući su problemi sa novcem i neočekivani troškovi.

Škorpija

Dobro se osjećate. Strastveni ste i okrenuti poslu. Dajete svoj maksimum. Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći da ne odustanete od svojih ciljeva.

Strijelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se bolje organizujte. Ne brzajte u donošenju odluka koje se tiču posla jer ćete možda napraviti grešku koju nećete moći da ispravite. Budite staloženiji.

Jarac

Danas je dan za zabavu i relaksaciju. Mjesec je u polju zabave, flerta i izlazaka i podstiče Vas na takve aktivnosti. Gledajte filmove i omiljene serije, prijaće Vam razonoda.

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se opustite kod kuće, sa porodicom, a ne da Vam posao bude prioritet. Bitno je da odradite bitne zadatke. Previše ste osjetljivi i niste raspoloženi za druženje.

Ribe

Danas ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima u vezi sa bilo kakvim obavezama. Gledajte da izađete u susret kolegama koji traže pomoć od Vas. Pazite se u saobraćaju. Danas je dobar dan za kupovinu telefona ili sređivanje automobila, ako ste vozač.

Izvor: mondo.rs