Horoskop

Dnevni horoskop za 30. 12. 2017.

769views

Ovan

Možete neke probleme koje imate na poslu da zadržite za sebe, ne opterećujte partnera time jer ćete tako održati Vaš odnos stabilnim. Odličan je dan za šoping i sumiranje rezultata. Na kraju dana ćete biti zadovoljni.

Bik

Razmislite sa kim treba da se viđate, ne gubite vrijeme sa pogrešnim osobama. Previše ste opterećeni obavezama koje niste završili u toku nedjelje. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte.

Blizanci

Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima ove subote.

Rak

Uradite za partnera nešto što odavno planirate, kupite neki poklon. Nemate želju za promenom statusa. Odmorite se kod kuće danas. Zadovoljni ste saradnjom sa drugima. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza.

Lav

Danas je dobar dan za realizaciju nekih novih ideja koje imate odavno. Isplanirajte bolje svoje vreme da biste sve odradili što prije. Preko posla može ostvariti neko zanimljivo poznanstvo.

Djevica

Bićete zadovoljni poslom i radom sa kolegama. Bilo bi dobro da ne da kupujete stvarni koje Vam nisu potrebne. Imate višak energije. Bavite se sportom.

Vaga

Preko saradnika, ali i na mjestu za zabavu, možete upoznati neku zabavnu osobu. Danas očekujte odličnu saradnju sa kolegama. Potrudite se da pomognete saradnicima koliko možete.

Škorpija

Sporiji ste nego inače, a to ne liči na Vas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Idite do grada, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja.

Strijelac

Potrebno je da se više fokusirate na posao i da više energije posvetite obavezama koje imate. Dobro se osjećate danas. Pozitivni ste. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati danas.

Jarac

Moguć je kraći put. Danas nije dan za posao, već se posvetite sebi i privatnom životu. Provedite više vremena sa porodicom i prijateljima.

Vodolija

Pomalo sve ide sporije nego inače. Danas nemate koncentraciju za rad i napeti ste. Družite se više sa prijateljima u slobodno vrijeme.

Ribe

Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali pokušajte da budete realni u planiranju, da biste stigli da završite sve planirano. Moguć je poslovni put.

Izvor: mondo.rs