Horoskop

Dnevni horoskop za 4. 1. 2018.

809views
advertising banner

Ovan

Dobro Vam sve ide u vezi, ali budite iskreni prema partneru. Što se prije otvorite, to ćete lakše riješiti sve probleme koje imate u vezi. Moguća je neka tajna veza ili avantura, ako ste slobodni.

Bik

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Danas nije dan za neke promjene, već za stabilizaciju. Prilično ste zabrinuti za svoju budućnost. Pod stresom ste zbog posla i privatnog života.

Blizanci

Prilagodite se kolegama na poslu, da biste zajedno imali više uspjeha danas. Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom jako finom osobom. Budite fizički aktivni.

Rak

Nemojte da zapostavljate partnera zbog posla, nego se bolje organizujte. Ako imate previše posla, a nemate dovoljno vremena i energije za sve obaveze, ostavite nešto za sutra. Nećete razočarati nikoga, ne pravite sebi bespotreban pritisak.

Lav

Mjesec u Vašem prvom polju pokazuje da ste danas previše usmjereni na sebe. To može da zasmeta partneru. Definišite svoje emocije i recite partneru šta osjećate. Slobodni, skloni ste flertu. Moguć je priliv novca.

Djevica

Imate potrebu da promijenite nešto u vezi. Pomalo Vam je dosadno. Potrudite se da probudite strasti, to će vam osvježiti odnos. Slobodni, ne odbacujte mogućnost za neku avanturu.

Vaga

Pomalo ste neorganizovani i to će se odraziti na Vaš posao. Provedite više vremena van kuće, u prirodi. Ako se uskladite sa životnim ritmom i obavezama koje imate, bićete manje pod stresom.

Škorpija

Mjesec je u Vašem polju posla, pa možete da očekujete pomoć neke ženske osobe. Ako se bavite uslužnom djelatnošću, ovo je izuzetno povoljan dan za Vas. Previše ste osetljivi.

Strijelac

Imate višak energije. Izađite sa prijateljima i zabavite se, moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Ne odbijajte zabavu i relaksaciju, prijaće Vam.

Jarac

Ne provocirajte partnera ako već nije raspoložen za ozbiljne priče. Rasprava Vam danas nije potrebna. Možete brzo da planete, pa da se poslije kajete. Razmislite o svojim postupcima.

Vodolija

Nemojte da mislite samo na sebe, tako nećete privuću osobu kojoj se dopadate. Nije Vam do posla, ali zato treba da postavite prioritete. Odradite ono što morate.

Ribe

Danas ste jako vredni. Mjesec je u Vašem polju posla, pa ste prilično posvećeni obavezama koje imate. Pazite na svoje zdravlje, na ishranu. Mogući su problemi sa varenjem.

Izvor:mondo.rs