Horoskop

Dnevni horoskop za 4. 12. 2017.

851views

Ovan
Posvetite se poslu. Danas niste u mogućnosti da izdvojite više vremena za partnera. To može loše uticati na Vaš odnos.Posao će biti primaran danas.

Bik
Romantični ste i strastveni. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom. Posvetite se malo više osobi do koje Vam je stalo. Osjećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. Rasijani ste i nemate fokus uopšte.

Blizanci
Preosjetljivi ste danas, pazite da se sa nekim ne posvađate. Probudite strast u vezi. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i to će drugi ceniti kod Vas.

Rak
Na nekom okupljanju kod prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom sitiacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Nemate dovoljno energije danas.

Lav
Na putovanju ili preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ovog ponedeljka ne propuštajte prilike za flert. Nemojte se forsirati sebe da radite previše ako niste u stanju. Bolje je da samo završite započete obaveze i tako izbjegnete eventualne greške.

Djevica
Očekujte od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente. Na poslu sve ide kako treba, zadovoljni ste. Moguća prehlada i problemi sa sinusima.

Vaga
Danas bi trebalo da budete što vrijedniji. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i uozbiljite se. Provedite više vremena u prirodi. Moguć problem sa alergijom i leđima.

Škorpija
Potrudite se da se usmjerite na osobe koje su oko Vas. Ljubav je možda baš tu. Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za nove početke na poslu.Budite temeljni.

Strijelac
Nikako Vam se ne dopada što svi nešto traže od Vas. Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvek drugima biti pri ruci. Prijalo bi Vam da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste napeti.

Jarac
Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Prijatelji se mogu mešati u Vaš privatni život. Suzdržite se od kritikovanja kolega.

Vodolija
Dan kao stvoren za uživanje sa partnerom. Slobodni, flert sa nekom mlađom osobom sa posla je izvestan. Simpatije su obostrane. Potrudite se da date sve od sebe na poslu jer će se to cijeniti. Ne nervirajte se oko ljudi sa kojima nemate dobar odnos.

Ribe
Romantični ste. Osjećate se bolje nego inače. Ako ste slobodni, onda je moguće neko novo poznanstvo. Potrudite se da se dobro organizujete na poslu. Sve Vam ide brže nego inače. Moguć je problem sa sinusima, prehladom ili alergijom. Klonite se zagušljivih mjesta.

Izvor: mondo.rs