Horoskop

Dnevni horoskop za 4. 2. 2018.

802views

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život i partnera. Danas bi trebalo da napravite dogovor sa njim i da poboljšate komunikaciju. Preko kolega možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni. Moguća glavobolja.

Bik

Danas je odličan dan za posao. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Moguća je prehlada. Jačajte imunitet.

Blizanci

Posvetite se partneru. Nemojte zapostavljati ljubavni život zbog previše posla. Sporiji ste nego inače. Uradite na poslu sve što možete sami, ne oslanjajte se previše na druge ljude.

Blizanci

Možete neke probleme koje imate zadržati za sebe. Danas je bitna zabava. Moguć je početak neke veze ako ste slobodni, ako ste zauzeti, novi period u ljubavi počinje. Osjećanja će biti jača nego obično i bićete osetljiviji. Ostavite neke obaveze koje nisu bitne za drugi dan.

Rak

Ne dozvolite da Vaš odnos postane dosadan. Budite romantični. Saradnja sa kolegama je idealna danas. Pomalo ste napeti i nervozni, pa bi bilo dobro da ne provedete cijeli dan kod kuće.

Lav

Idite na kraći put ili makar u kino, do prijatelja. Provedite vše vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, možete upoznati neku novu osobu u izlasku. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Odličan je dan za dogovore.

Djevica

Danas je sve kako treba u vezi, uživajte u ljubavi. Prilično ste dobro raspoloženi. Priliv novca je siguran. Kupite sebi nešto što ste odavno planirali. Odličan je dan za šoping.

Vaga

Slobodni, očekujte od neke osobe da Vas pozove na sastanak. Zauzeti, nemojte biti ljubomorni danas. Sve ide kako treba i saradnici su Vam prilično naklonjeni. Dobar je dan za saradnju.

Škorpija

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, moguća je neka avantura, prilično ste strastveni i skloni flertu. Danas nemojte imati previše povjerenja u druge ljude. Budite diskretniji.

Strijelac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o svemu što Vam smeta. Ne dozvolite da vam se drugi miješaju u život. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo, ako ste slobodni. Pozitivni ste i komunikativni danas, potrudite se da tako ostane do kraja dana.

Jarac

Danas će sve će biti kao i obično, bez velikih promjena. Neko novo poznanstvo je moguće preko kolega ili ćete flertovati sa nekim kolegom. Fokusirajte se malo više na posao. Rasijani ste.

Vodolija

Danas je moguć kraći put sa partnerom, idealno je vrijeme je za romantiku. Slobodni, na putu je moguć neki flert. Idite bilo gde, ako imate priliku. Danas je dan za neke nove avanture, nova mesta, nova poznanstva. Nemojte biti pasivni.

Ribe

Dobro se osjećate u vezi. Prilično ste strastveni. Slobodni, Mjesec aktivira polje strasti i u Vama budi želju za flertom. Podložni ste stresu.

Izvor:mondo.rs