Horoskop

Dnevni horoskop za 5. 2. 2018.

805views

Ovan

Ovog ponedjeljka razmišljate o mogućnostima unapređenja karijere. Pitajte šefa šta misli o tome. Lako izlazite na kraj sa obavezama i nije Vam teško što ih ima previše. Jako ste vrijedni danas.

Bik

Provedite više vremena kod kuće. Organizujte druženje sa prijateljima poslije posla. Možete početi sa planiranjem nekog putovanja na koje duže vrijeme želite da odete.

Blizanci

Nemate dovoljno volje i energije za sve što treba da odradite danas. Ako Vam je potreban mir, osamite se i nemojte pristajati na izlaske, ako Vam već nije do toga. Možete jedan dan posvetiti samo sebi.

Rak

Romantični ste danas. Idealan je dan za ljubav, ali i flert. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Možete posjetiti frizera, ako imate vremena, prijaće Vam to.

Lav

Želite da se bavite nekim novim poslom, da uvedete promjene na postojećem radnom mjestu, ali ne zavisi sve od Vas. Dajte prijedlog kolegama i nađite kompromis. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Djevica

Danas Vam sve ide od ruke. Novac pristiže lako i sve obaveze se mogu odraditi bez ikakvog zastoja. Raspoloženi ste za zabavu, a ako ste slobodni na nekoj možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, poklonite više pažnje partneru.

Vaga

Izdvojite više vremena za bliske ljude. Provedite dan što mirnije, ne uzrujavajte se zbog sitnica. Već od sutra ćete biti izloženi većem broju obaveza i stresu, pa se potrudite da danas napunite baterije i odmorite se.

Škorpija

Danas možete pozvati prijatelje na neku večeru ili ćete se videti sa njima u gradu. Vreme je za relaksaciju i uživanje. Nije dan za započinjanje obaveza, već za završavanje istih.

Strijelac

Razmišljate o promjeni posla. Nemojte brzati sa takvim odlukama, sačekajte da prođe neko vrijeme da biste sagledali sve mogućnosti. Imate previše ideja, ali treba da odlučite šta ćete realizovati.

Jarac

Emotivni ste danas. To nije svojstveno Vama. Provedite više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost poznanstva koje će biti značajno.

Vodolija

Danas niste najbolje raspoloženi. Najbolje bi bilo da se maksimalno posvetite poslu, da biste skrenuli misli na nešto što je konstruktivno. Moguć kraći put ili planiranje istog.

Ribe

Bilo bi dobro da malo predahnete od svih obaveza. Provedite više vremena sa dobrim prijateljima, koji će Vam uvijek dati odličan savjet. Moguć je flert danas, a ako ste zauzeti, trebalo bi da provedete više vremena sa partnerom. Strastveniji ste nego inače.

Izvor:mondo.rs