Horoskop

Dnevni horoskop za 6. 1. 2017.

816views

Ovan

Danas Vam je rasuta pažnja i teško Vam je da radite. Fokusirajte se da biste sve odradili kako treba. Nadređeni će biti zahtijevniji nego inače. Budite odgovorniji.

Bik

Mjesec je u Vašem polju privatnosti, pa možete da očekujete pomoć neke ženske osobe sa kojom sarađujete.  Ako radite nešto privatno, bićete zadovoljni na kraju dana. Nađite više vremena za odmor.

Blizanci

Odlično se osjećate. Prilično ste smireni danas. Odličan je odnos sa partnerom. Slobodni, neka osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos želi nešto više. Moguća je posjeta rođaka ili prijatelja danas.

Rak

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Moguć je kraći put danas. Iskoristite svaku priliku za neku novu saradnju, bićete zadovoljni ishodom svakog novog dogovora.

Lav

Jako ste vrijedni. Treba da se potrudite da završite sve što ste započeli. Previše ste osjetljivi i napeti danas.

Djevica

Zadržite neke stvari za sebe da ne napravite problem u vezi. Mjesec u Djevici je u Vašem znaku, a to znači da sve danas zavisi od Vas. Napeti ste. Nemojte burno reagovati danas.

Vaga

Morate da pazite na rokove. Ne slušajte druge šta Vam pričaju, nego se potrudite da uradite sve što možete sami, bez pomoći drugima. Danas je dan za završavanje obaveza. Platite račune na vrijeme.

Škorpija

Imate previše ideja. Energični ste,  ali Vam je danas zamarajuće da radite. Fokus nije baš idealan za posao. Nađite vremena za relaksaciju ili druženje sa prijateljima.

Strijelac

Ne morate da govorite baš sve što Vam smeta danas, jer kolege  možda neće imati razumijevanja. Dobro se osjećate u vezi. Ako ste slobodni, danas ste previše posvećeni poslu, pa Vam nije do flertovanja.

Jarac

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Ako ste slobodni, na putovanju ćete možda upoznati neku novu osobu.

Vodolija

Treba da uvedete neku promenu na poslu da biste bili efikasniji. Pokušajte da uradite nešto lijepo za partnera. Slobodni, više Vam prija da se družite nego da se okrenete flertu i ljubavi.

Ribe

Nemojte da zapostavljate privatni život  zbog posla, nego izdvojite vrijeme za sve. Slobodni, možda ćete upoznati neku osobu  koja Vam može biti privlačna i zanimljiva.

Izvor: mondo.rs