Horoskop

Dnevni horoskop za 6. 11. 2017.

861views

Ovan

Komunikativniji ste nego inače. Idite na neki put sa prijateljima ili partnerom. Bitno je da pazite na rokove na poslu da biste izbjegli probleme.

Bik

Imate dosta ideja i planirate da dosta obaveza odradite danas. Idite u kupovinu, ali ne pretjerujte sa trošenjem novca. Budite racionalniji. Ne pričajte previše drugima o svom privatnom životu, zadržite nešto za sebe.

Blizanci

Prijatelji dosta mogu pomoći savjetima. Bavite se sportom. Pokušajte da se ne raspravljate sa partnerom. Slobodni, strastveni ste.

Rak

Imaćete više posla danas. Organizujte se dobro, jer je to danas bitno za uspjeh. Ne gubite energiju na druge ljude, nego gledajte da sebe poštedite stresa.

Lav

Gledajte da budete što aktivniji na poslu, svaki trud će se isplatiti. Oni koji su u vezi će biti strastveni, a slobodni će biti skloni flertu. Moguć problem sa cirkulacijom.

Djevica

Mogući su nesporazumi sa bliskim ljudima. Potrudite se da se usmjerite na partnera, da napravite kompromis. Što više vremena provedite sa prijateljima. Zadovoljni ste učinkom. Ne radite više stvari u isto vrijeme, jer ništa nećete dobro odraditi.

Vaga

Vidite se sa nekim prijateljima sa kojima se niste vidjeli odavno. Usmjerite se na dobre stvari u životu i pokušajte da motivišete partnera da napreduje. Slobodni, dopadate se nekoj osobi sa kojom radite. Brinite više o svom zdravlju.

Škorpija

Moguć priliv novca, ali sve ide kako treba i ovaj dan će na kraju biti uspješan. Budite malo štedljiviji. Potrudite se da se usmjerite na svoje potrebe, ne ugađajte drugima stalno.

Strijelac

Nemojte biti previše pričljivi, jer svako može drugačije protumačiti informacije o Vama. Pravite kompromise na poslu sa kolegama. Ne prejedajte se, okrenite se zdravijem životu.

Jarac

Umorni ste i niste dobro raspoloženi. Ovaj ponedjeljak Vam može biti naporan. Mogli biste da završite obaveze od prošle nedjelje. Briniviše o svom zdravlju, moguća je prehlada.

Vodolija

Sjajno se osjećate danas i dobro ste raspoloženi. Potrudite se da se usmjerite na ostvarivanje planova. Skloni ste flertu danas, neka mlađa osoba će Vam se dopasti. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o problemima koje imate.

Ribe

Imate previše obaveza na poslu. Bitno je da sve radite na vreme. Nemojte zanemarivati savjete članova porodice u vezi sa poslom. Mogući su povećani troškovi.

Izvor: mondo.rs