Horoskop

Dnevni horoskop za 7. 2. 2018.

976views
advertising banner

Ovan

Imate višak energije. Nemojte se nervirati oko novca, nego štedite. Izbegavajte danas rasprave. Moguć je problem sa nekom ženskom osobom sa posla.

Bik

Napeti ste i niste dobro raspoloženi. Ako možete da provedete više vremena sa prijateljima tako i uradite, ako ne, posvetite se partneru. Strastveni ste.

Blizanci

Danas ste skloni kritikovanju drugih ljudi. Jako ste napeti zbog novčane sitiuacije. Povedite računa o svom zdravlju.

Rak

Posvetite više pažnje partneru. Strastveni ste i romantičniji više nego obično. Nađite način da se oraspoložite, nemojte previše raditi. Bavite se sportom.

Lav

Rasprave unutar porodice su moguće. Ako ste napeti bolje radite nešto, posvetite se poslu. Posetite frizera ili kupite sebi neki komad odeće koji odavno želite.

Djevica

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Nemojte kritikovati druge ako Vas nisu pitali za mišljenje, budite diskretniji. Moguć kraći put.

Vaga

Nemojte se preforsirati na poslu, nego radite samo ono što se mora. Sreća u nagradnim igrama je izvijesna. Moguć priliv novca, bićete zadovoljni na kraju dana.

Škorpija

Bolje se osjećate. Imate višak energije, ali ne možete da slušate da Vam drugi pričaju šta treba da radite. Budite malo tolerantniji prema partneru i bliskim ljudima, neće škoditi.

Strijelac

Napeti ste. Najradije ne biste izašli iz kuće. Naspavajte se, pripremite se za današnji dan, biće naporan, ali ne smijete biti spori da biste uradili na vrijeme. Budite odgovorniji.

Jarac

Neka bliska osoba Vas može iznervirati, ali gledajte da se ne raspravljate previše. Odmorite se posle posla, ne trošite energiju na sređivanje kuće, nego provedite više vremena sa dragim osobama

Vodolija

Mogući su nesporazumi sa kolegama, ali se ne uzrujavajte. Dogovor je danas važan, bitno je da ne brzate nigde. Iako ste nervozni, ne mora sve da bude po Vašem.

Ribe

Odlično ste raspoloženi. Gledajte da ne preterate sa poslom. Pošto je sreda, napravite neki raspored da biste lakše odradili obaveze. Platite račune danas.

Izvor:mondo.rs