Horoskop

Dnevni horoskop za 9. 12. 2017.

819views

Ovan
Na radnom mjestu možete upoznati neku osobu koja Vam baš odgovara. Mjesec aktivira polje posla i donosi Vam prilike za nove kontakte. Danas ćete imati dosta prilika da pokažete koliko ste odgovorni i vrijedni. Budite ambiciozni.

Bik
Provedite vrijeme sa partnerom. Pokušajte da pokazujete malo više svoje emocije. Nemojte biti zatvoreni. Slobodni, idite na mjesta za zabavu sa prijateljima. Budite vrijedni i pravite dogovore sa kolegama na poslu.

Blizanci
Romantični ste više nego inače. Preosjetljivi ste i nemojte se danas raspravljati sa partnerom.Budite kreativniji na poslu. Ako se bavite umjetnošću ili trgovinom, biće ovo uspješan dan.

Rak
Mjesec u Vašem trećem polju u znaku Djevice pokazuje da ste usmjereni na komunikaciju sa partnerom. Otvorite se i popričajte o stvarima koje Vas muče. Danas je dan za relaksaciju i odmor.

Lav
Sve je dobro u vezi, ali budite otvoreniji prema partneru. Danas ste prilično stabilni i sve ide kako ste zamislili. Nemojte se nervirati ako Vas neko iskritikuje. Moguć priliv novca. Niste zadovoljni svotom, ali stanje će se poboljšati.

Djevica
Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom jako prijatnom i ozbiljnom osobom. Zauzeti, danas je sve kako treba u ljubavi. Imate dosta planova. Bilo bi dobro da pazite na raspored da biste sve stigli na vrijeme.

Vaga
Budite iskreniji u vezi jer će to poboljšati vaš odnos. Ne gurajte probleme ‘pod tepih’. Ne komplikujte sebi život avanturama ako ste slobodni. Danas je dan kada ne treba ništa započeti. Iskoristite ovu subotu za odmor.

Škorpija
Mjesec u polju prijateljstava i kontakata ne podržava povlačenje u samoću. Budite oprezniji i ne povjeravajte se drugima na poslu. Odmarajte se danas.

Strijelac
Probudite strast u vezi. Ne nervirajte se oko toga šta drugi ljudi pričaju o Vama. Zadržite privatnost za sebe. Jako ste strastveni, ali i proračunati. Pazite na detalje. Rasijani ste danas.

Jarac
Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja je pozitivna i komunikativna. Ne propuštajte priliku da započnete neku vezu. Mjesec u Djevici je u Vašem polju putovanja i usavršavanja pa iskoristite ovaj dan za takve aktivnosti. Vrijeme je za usavršavanje.

Vodolija
Dobro se osjećate u vezi. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate. Strastveni ste. Danas ste jako vrijedni. Mesec je u Vašem polju troškova i problema sa novcem, pa bi trebalo da danas ne mijenjate ništa u vezi sa poslom, da ne biste imali probleme.

Ribe
Popričajte sa partnerom o svemu što Vas muči. Promjene se moraju desiti ako niste zadovoljni odnosom. Naredbe nadređenog na poslu Vam se nikako neće dopasti, ali ne izbegavajte ono što je bitno da uradite.

Izvor: mondo.rs