Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj

142views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj

Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj

Posao: Još jedan veoma uspješan i aktivan dan je pred Ovnovima, bez obzira da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza, ili ćete se odlučiti pak za pokretanje makar jedne inicijative za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Bar jedno novo zanimljivo poznanstvo biste mogli da očekujete danas. Možda to bude i najava nove ljubavne priče.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu ovog četvrtka. Mogli biste i drugima da pripomognete oko zajedničkih ciljeva, isplatiće vam se.

Ljubav: Većina Bikova imaće uobičajeno stabilan dan u sferi ljubavi, bez nagovještaja da bi neki neočekivani događaj u bitnoj mjeri to mogao da poremeti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Blizanci

Posao: Očekuju vas promjene na dnevnom nivou koje nećete baš tako lako moći da ispratite jer nećete pravovremeno saznati za njih pošto konkrencija ne spava.

Ljubav: Najmanja je vjerovatnoća da će vam biti danas dosadno. Posebno ukoliko izađete negdje sa društvom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

Rak

Posao: Energija ne bi trebalo da vam bude problem. Vrlo dobre predispozicije za preuzimanje inicijative i izražena motivacija predstavljaju sjajnu osnovu za uspješno ostvarivanje poslovnih rezultata.

Ljubav: Bez značajnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, a to će vam vjerovatno i odgovarati.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …