Dnevni horoskop za četvrtak 2. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 2. maj

133views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 2. maj

Dnevni horoskop za četvrtak 2. maj

Posao: Dobar priliv energije, pozitivno raspoloženje i sve šanse su tu da tipični Ovnovi budu uspješni na profesionalnom planu.

Ljubav: Veći dio ovog četvrtka imaćete dosta razumijevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Nekada davanje pruža veće zadovoljstvo od uživanja raznim benefitima.

Zdravlje: Moguće su povremene manje glavobolje.

Bik

Posao: Ovaj radni četvrtak trebalo bi da se nastavi na nekoliko prethodno dosta uspješnih dana u sferi posla kod većine Bikova.

Ljubav: Makar kratkotrajno zadovoljstvo može vam donijeti susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni dio vremena i energije odnijeće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, danas bi trebalo sve da vam se vrati sa kamatom.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima na rukama i nogama.

 

 

Rak

Posao: Nije loš dan za rakovske profesionalne aktivnosti, mada, moraćete da se rastrčite na sto strana da biste sve postigli i završili.

Ljubav: Vjerovatno manjeg inteziteta, ali tokom cijelog dana mogu vas opterećivati vijesti na polju emotivno ljubavnih relacija koje očekujete, ali nikako da stignu.

Zdravlje: Obratite pažnju na kožu i potencijalne alergijske reakcije, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …