Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 25. april

145views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 25. april

Dnevni horoskop za četvrtak 25. april

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu ovog četvrtka. Mogli biste i drugima da pripomognete oko zajedničkih ciljeva.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture. Samo pazite da ne zabrljate.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja kod većine Bikova. Ne bi bilo mudro hvatati se u koštac sa novim obavezama, a da prethodne niste priveli kraju. Krenite redom korak po korak.

Ljubav: Bićete u veoma optimističnoj, veseloj fazi, pa je očekivano da pozitivno djelujete i na dragu osobu i na cjelokupno okruženje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca sigurna u svoje mogućnosti i sa velikom energetskom potporom trebalo bi da realizuje sve započete obaveze u svom ritmu i bez većih izazova.

Ljubav: Signali za nove ljubavne avanture biće prisutni ovog dana. Bitno je da ih uočite i registrujete na vrijeme.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Rak

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Rakove, a posebno se možete istaći na polju komunikacije. Moguća je i neočekivana nova poslovna ponuda.

Ljubav: Posebnu vrstu iskušenja mogli biste očekivati prilikom potvrde da u poslovnom okruženju postoji osoba koja već duže vrijeme gaji potisnuta fina osjećanja prema vama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …