Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun
Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun

117views

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun

Posao: Slabija karika vam danas može biti komunikacija, tj. nedovoljno razumijevanja i strpljenja za druge koji nešto sporije razmišljaju i donose zaključke.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko imate na umu neku konkretnu osvajačku akciju. Vaša energičnost i lični šarm biće i te kako primjetni.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Poradite na boljoj organizaciji, ne insistirajte tvrdoglavo da bude sve po vašem i samo tako ćete uspjeti da pregurate na zadovoljavajući način i sa što manje štete i ovaj dan.

Ljubav: Minimum vremena i energije valjalo bi da odvojite za dešavanja u sferi ljubavi jer vas očekuju fina dešavanja.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

 

 

Blizanci

Posao: Jedan poslovni ciklus danas se završava, a drugi počinje. Organizacione promjene su prvenstveno u pitanju, pa eto prilike da se na tom polju istaknete maksimalno i pokažete svoje sposobnosti.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika. Nikad se ne zna, možda baš u tom krugu upoznate nekog vrijednog pažnje.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite prije svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Postoje velike šanse u najavi za bar jednu situaciju u kojoj vam profesionalno polje može donijeti priliku za ljubavni uzlet.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …