Dnevni horoskop za nedjelju 21. april
Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 21. april

163views

Strijelac

Posao: Drugi dan vikenda Strijelcima donosi veoma interesantne mogućnosti prilikom susreta sa potpuno novim osobama, zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Ljubav: Tokom ove nedjelje realno je da vas prijatno iznenadi osoba koju ste nedavno upoznali. Provjerite osnovne podatke, prije svega o zauzetosti te osobe.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

 

 

Jarac

Posao: Pred tipičnim Jarčevima nalazi se jedan solidan i uglavnom opušten dan, bez nagoveštaja bilo kakvih iznenađenja.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, tu su itekako moguća veća talasanja. Budite pripravni, kako bi adekvatno reagovali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Veći dio drugog dana vikenda kod tipičnih Vodolija mogao bi da protekne u znaku kombinovanja i analiziranja najavljenih promjena na poslovnom planu.

Ljubav: Procesi određenih promjena na bolje na polju emotivno ljubavnih relacija već su vidljivi. Iskoristite ovaj dan i uživajte.

Zdravlje: Moguća prehlada.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za nedjelju 21. april

Posao: Za najtipičnije predstavnike Riba ova nedjelja donosi nekoliko potencijalno zanimljivih poslovnih razgovora, u vezi buduće profesionalne saradnje.

Ljubav: Nemojte previše razmišljati o budućnosti u sferi ljubavi. Danas je najvažnije da se posvetite i uživate u datom trenutku.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše astroputnik.com