Dnevni horoskop za petak 24. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za petak 24. maj

140views

Ovan – Dnevni horoskop za petak 24. maj

Dnevni horoskop za petak 24. maj

Posao: Izvjesno usporavanje je moguće danas na vašem poslovnom planu, pa je savjet da ne brzate sa odlukama.

Ljubav: Atmosfera na vašem ljubavnom horizontu biće malo napetija. To znači da znači da ostajete manje-više na istim pozicijama i različitim talasnim dužinama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Uz minimalnu pomoć sa strane, trebalo bi da se bar malo oslobodite pritiska obaveza. Ne zaleijćite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, trebalo bi i dalje da uživate u druženju i izlascima. Jedna osoba iz tog društva može vas jako zainteresovati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Biće vam potrebno da uložite dosta truda i napora danas da organizujete najprije sebe, a zatim i sve oko vas. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć.

Ljubav: Opušten dan bez nekih značajnijih promjena očekuje vas na ljubavnom planu. Razgovarajte, družite se sa prijateljima, izađite na neko lijepo mjesto.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Budite vrijedni, istrajni u svemu što radite. Moguće je da ćete neke zaostale obaveze morati da prolongirate za narednu sedmicu, ali ništa strašno.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste da obnovite neku komunikaciju iz prošlosti sa mlađom osobom. Pitanje je koliko će vam prijati.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …