Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.03.

165views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.03.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 04.03.

Posao: Ovnovi bi od prvog radnog dana trebali prvenstveno da se pozabave  zaostalim obavezama iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, i ispoštuju sve vezano za rokove, prije nego što započnu neke nove projekte za koje imaju sasvim solidne šanse u narednom periodu.

Ljubav: Moguć susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje gajite izvjesne emocije. Nemojte da vas taj osjećaj zavara pod naletom strasti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se sitnim detaljima vezanim za ono što potpisujete.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu, ukoliko svu svoju energiju i strast usmjerite ka dragoj osobi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Dosta naporan dan je pred Blizancima, obaveza bi moglo da bude na pretek, pa će vam biti potrebna prije svega dobra organizacija.

Ljubav: Mogli biste od drage osobe danas da očekujete neki fini poklončić, i prije svega veliku podršku i razumijevanje.

Zdravlje: Osjetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Odličan dan je pred većinom Rakova, da sa dosta elana i pozitivne energije završe sve zacrtane obaveze bez većih problema. Mogli biste višak vremena posvetiti nekom hobiju ili sportskim aktivnostima.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa vrlo interesantnom i na neki način misterioznom osobom.

Zdravlje: Odlično, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …