Dnevni horoskop za ponedjeljak 15.01.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 15.01.

178views
advertising banner

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 15.01.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 15.01.

Posao: Čeka vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Ne nervirajte se previše zbog onih saradnika koji budu kaskali, ipak ste vi neprikosnoveni lider kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste da upoznate na neuobičajenom mjestu i potpuno neočekivano novu interesantnu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Već na početku nove radne sedmice, tipični predstavnici astrološkog znaka Bika mogu se suočiti sa povećanim obimom posla, i najavom dodatnih zaduženja od strane autoriteta.

Ljubav: Solidna klima na vašem ljubavnom planu daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske predispozicije, trebalo bi da vam donesu i konkretizaciju nekih dogovora od ranije, posebno ako su povezane sa inostranstvom.

Ljubav: Opušten i miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste slobodne trenutke provesti u posjeti prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Malo naporan početak radne sedmice nalazi se pred većinom Rakova. Nešto sporije, uglavnom zbog neočekivanih poteškoća i zastoja, ali ipak svojim tempom ostvarićete sve postavljene zadatke.

Ljubav: Svaka sitnica vam danas može smetati, iako ćete se truditi da ne bjesnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

… nastavak na slijedećoj stranici …