Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 15. 04.

175views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 15. 04.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 15. 04.

Posao: Radna energija na visokom nivou predstavljaće ovog prvog radnog dana u sedmici odličnu osnovu za predstavljanje novih planova i realizaciju velikih ambicija svojstvenih Ovnovima.

Ljubav: U zavisnosti od toga šta hoćete i u kojoj se situaciji nalazite, pokušajte da maksimalno iskoristite povoljne okolnosti na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nesmotrene greške pokušajte da izbjegnete dodatnim oprezom i provjerom. Nema razloga da žurite, iako osjećate povećan pritisak vezan za određene rokove.

Ljubav: Nemojte žuriti sa odlukama, ispoštujte vama svojstvenu potrebu da idete na sigurniju i stabilniju varijantu. Vrijeme je na vašoj strani.

Zdravlje: Bez bitnijih zdravstvenih upozorenja.

 

 

Blizanci

Posao: Uz malo veći mentalni napor prije svega, kao i uz pomoć osobe iz poslovnoog okruženja, imate realne šanse da sve obaveze uspješno privedete kraju, onako kako ste zamislili.

Ljubav: Biće vam potrebno malo dodatnog anagažovanja ukoliko želite da neke stvari pokrenete na emotivnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Veoma uspješan prvi radni dan očekuje većinu pripadnika astrološkog znaka Raka. Pokušajte da se ne preopteretite obavezama, već ukoliko je moguće, teret podijelite sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Prepustite se i uživajte u razmjeni finih emocija i nježnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …