Dnevni horoskop za ponedjeljak 22. 04.
Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 22. 04.

147views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 22. 04.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 22. 04.

Posao: Na startu nove radne sedmice tipični Ovnovi bi mogli da imaju povećan broj obaveza, a nešto manji nivo energije od očekivanog. Zbog toga je važno da je što racionalnije trošite.

Ljubav: Određeni manjak energije ne mora značiti i potpunu pasivu u sferi ljubavi. Ipak, ne pokrećite bitne teme i ozbiljne razgovore.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Gotovo sve poslovne aktivnosti tipičnih Bikova na početku nove radne sedmice mogu biti usporene i realizovane u nešto težim okolnostima, što neće biti prvi put. Svojom odlučnošću i upornošću sve ćete završiti.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan za krupne planove i velike izazove na polju ljubavnih relacija. Pozabavite se prvenstveno postojećim stanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Početak nove radne sedmice za Blizance bi trebalo da protekne uglavnom u razmatranju više različitih ideja za nove profesionalne projekte. Mogući su i zastoji.

Ljubav: Veći dio dana donosi ne baš povoljnu klimu za dešavanja u sferi ljubavi, naročito ako niste odredili prioritete i uspieli da se fokusirate na najvažniji cilj.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Ovog ponedieljka Rakovi bi mogli da osjete izvjesne padove energije. Zato je veoma važno da ne žurite i ne zapinjete u nastojanju da na vrijeme završite poslovne obaveze.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas možete očekivati nekoliko manjih neprijatnosti, ali najvjerovatnije ništa bitno što bi moglo da ugrozi postojeće odnose.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim sistemom, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …