Dnevni horoskop za utorak 24. oktobar
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 24. oktobar

389views

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 24. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 24. oktobar

Posao: Vaš način pristupa poslu i obavezama će ući u vidokrug vašim nadređenima i bićete u povoljnom položaju. Na dobrom ste putu, nastavite tako i dalje.

Ljubav: Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lijepim stvarima i suštinom svoje veze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Bik

Posao: Vrlo dinamičan dan očekuje Bikove danas na poslovnom planu, posebno kada je pokretanje nekih novih projekata i ideja u pitanju. Budite oprezni sa papirologijom, pažljivo čitajte kako vam nešto bitno ne bi promaklo.

Ljubav: Vrlo dobar dan je u najavi kada su nova poznanstva u pitanju. Širite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Sve ide svojim tokom i nema ozbiljnijih prepreka na poslovnom putu za većinu tipičnih Blizanaca ovog utorka. Posebno se možete istaći u svim vidovima poslovne komunikacije i pregovora što i jeste vaš najjači adut.

Ljubav: Dosta toga zavisi od vas, pa bi trebalo da malo više truda i energije posvetite dragoj osobi i pokušati da se malo primirite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

 

 

Rak

Posao: Jedan od turbulentnijih dana je pred vama, gdje se mogu namještati i povoljne i one manje povoljne okolnosti. Budite strpljivi, ne nervirajte se jer ne možete ništa promijeniti.

Ljubav: Budite malo oprezniji i promišljeniji kada su nova poznanstva u pitanju kako biste izbjegli potencijalna razočarenja.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …