Dnevni horoskop za utorak 26.09.2023.
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 26.09.2023.

489views
advertising banner

Lav – Dnevni horoskop za utorak 26.09.2023.

Posao: Neke vaše inicijative i ideje mogle bi biti prihvaćene što bi trebalo da vas dodatno motiviše i da vam vjetar u leđa. Istrajte u svojim namjerama. Ma koliko vas drugi spoticali.

Ljubav: Pokušajte da sagledate trenutnu situaciju iz više uglova, stavite se i u poziciju druge strane, mnoge stvari biće vam jasnije.

Zdravlje: Štedite svoju energiju.

 

 

 

Djevica

Posao: Potrebno je da se dobro organizujete, da se dogovarate i da otvarate sebi vrata za naredni period, koji će i te kako biti ispunjen aktivnostima. Ne očekuju vas ozbiljnije prepreke.

Ljubav: Momente impulsivnosti koji vas povremeno mogu uhvatiti iskoristite za unošenje više dobre energije i podsticanje nekih zajedničkih aktivnosti sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

 

 

 

Vaga

Posao: Bez većih problema završavate sa započetim obavezama, a ostatak vremena mogli biste posvetiti planiranju nekih novih poslovnih priča.

Ljubav: Slobodne Vage, može vas privući osoba koja je zauzeta, budite jako oprezni, nemojte sebi zakomplikovati život.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Vi ćete biti prilično zatrpani poslom, ali i problemima koji imaju vaši saradnici zbog zaostalih obaveza. Pokušajte da napravite bolju organizaciju, i radite po prioritetima.

Ljubav: U svom ritmu, opušteno i bez velikih očekivanja, nastavite da gradite priču koja vama i drugoj strani odgovara i uživajte.

Zdravlje: Obavite rutinske zdravstvene preglede, piše astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …