Dnevni horoskop za utorak 28. maj
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 28. maj

124views

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 28. maj

Dnevni horoskop za utorak 28. maj

Posao: Iznesite ideje o unaprijeđivanju sredstava rada, modernizaciji, baš zbog pitanja dinamike posla. Možete očekivati vrlo dobru saradnju sa bliskim okruženjem, pa ukoliko je potrebno zatražite pomoć.

Ljubav: Neophodno je da se nešto promijeni, da bi razbili ustaljenu svakodnevicu.

Zdravlje: Mogući manji problemi probavom.

Bik

Posao: Moguća je promjena planova, iznenadni preokreti koji će vas primorati da idete u potpuno drugačijem smjeru, i sve će vas to dosta nervirati.

Ljubav: Nekoliko lijepih i interesantnih susreta trebalo bi da obilježi ovaj utorak. Neko će vas ozbiljno zainteresovati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Blizanci će danas posebno biti aktivni na svom polju- komunikaciji. Imate dosta energije i potrebno je da je usmjerite u pravom smjeru, možete ostvariti mnogo toga i biti zadovoljni rezultatima.

Ljubav: Ukoliko ste planirali zajedničko okupljanje sa prijateljima, po svoj prilici ćete uživati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

Rak

Posao: Impulsivne reakcije vam sada nikako ne idu u prilog, pa pokušajte da razmislite prije nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka. Dosta toga ćete danas moći da završite, ako se budete dobro organizovali i držali prioriteta.

Ljubav: Pokušajte da više vremena provodite zajedno, dajte predloge za izlaske, druženja, ili jednostavno organizujte se u kućnoj varijanti i uživajte.

Zdravlje: Pojačana nervoza, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …