Dnevni horoskop za utorak 28. novembar
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 28. novembar

275views
advertising banner

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 28. novembar

Dnevni horoskop za utorak 28. novembar

Posao: Svoja očekivanja danas korigujte u skladu sa okolnostima i svakako se spremite da zapnete dobro kako biste izašli na kraj sa mogućim preprekama.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska je izvjesno. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Fokusirajte se na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se ni na koga previše danas, a još manje se svađajte.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja astrološki aspekti najavljuju potencijalnu buru i dosta talasanja u vašem emotivnom moru, pa se potrudite da to što efikasnije ublažite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

 

 

Blizanci

Posao: Potrebno je dva puta provjeriti ugovor prije nego što ga potpišete, voditi računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju imati jaču dozu opreza.

Ljubav: Slobodni, svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i lako možete da uspostavite željene kontakte, ali opušteno i bez dubljeg vezivanja.

Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

Rak

Posao: Imate dosta novih poslovnih ideja, ali bez obzira koliko izgledalo lako ostvjarljivo, nemojte se zalijetati, makar dok ne provjerite sve.

Ljubav: Komunikacija sa novom osobom na vašem ljubavnom putu teče dobro, a za očekivati je i da produbite neke zajedničke teme. U svakom slučaju, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, virusnih infekcija, piše Astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …