Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 30. april

125views

OVAN – Dnevni horoskop za utorak 30. april

Dnevni horoskop za utorak 30. april

Posao

Kada je u pitanju zajednički aganžman nije na odmet da se dobro raspitate šta je to novo što bi sugerisali kao rješenje vaši prijatelji. Ne želite da se oslonite na druge ljude, ali ovaj put pravite kompromis i ne želite da sami donesete odluku.

Ljubav

Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli i otišli. Samoća vam prija na neki način. Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu.

Zdravlje

Stomačni problemi.

BIK

Posao

Ne razumijete se u trenutnu problematiku, koja vam se protežira na pomalo čudan način. Ukoliko ste u dogovoru sa jednim Lavom morate da budete spremni na dodatne izazove, jer možete da imate poveće troškove usled neobavještenosti.

Ljubav

Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osjećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.

Zdravlje

Probadanje u predjelu štitne žlijezde.

 

 

BLIZANCI

Posao

Komunikativna sposobnost vam je na solidnom nivou. Ukoliko vam je ideja da se u narednom periodu plasirate na viši rang ne očajavajte zbog trenutnih trzavica, koje proživljavate.

Ljubav

Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Komšiluk vam je pomalo intrigantan.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

 

 

RAK

Posao

Preduzetnički duh vam daje veći zamah nego što ste očekivali. Pokušajte da se potrudite i privedete svoje obaveze do kraja. Saradnja sa Djevicom ili Jarcem može biti dosta dobra.

Ljubav

Zaljubićete se u jednog Lava. Morate da shvatite kako da dostignete mnogo više na segmentu emocija. Prijatelji vas podržavaju u izboru osobe pored vas.

Zdravlje

Stomačni virus, piše Luftika.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …