Dnevni horoskop za utorak 5. mart
Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 5. mart

222views

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 5. mart

Dnevni horoskop za utorak 5. mart

Posao: Opušten radni dan je pred većinom Ovnova. Poslovne pozicije su vam stabilne, bez nagovještaja da će doći do značajnijih korekcija do kraja sedmice. Imate sve šanse da napravite uspješan poslovni dogovor.

Ljubav: Onima koji su u vezama biće potrebno više tolerancije, iako će smatrati da partner pretjeruje u nekim svojim ponašanjima i stavovima. Potrudite se da varnica rasprava ne ide od strane vas.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Komunikacija vam može biti problem tokom ovog dana, mogu pasti i neke teške riječi ili doći do ozbiljne rasprave sa poslovnim partnerima ili kolegama. Rješavajte stvari na drugačiji način, jer to je dobro po vas i po stabilnost vaših poslovnih pozicija.

Ljubav: Ukoliko vam to poslovne obaveze dozvoljavaju, trebalo bi više pažnje i vremena da posvetite osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Blizanci

Posao: Dosta izazovan radni dan je pred Blizancima, a i shvatićete da neki saradnici nisu na vašoj strani. Neki put je bolje sa sigurnošću znati na koga možemo da računamo, a na koga ne.

Ljubav: Rješavajte iz korjena svaki problem i najsitniji i onaj najveći, jer neke odgovore i rješenja ne možete više da odlažete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Rak

Posao: Slušajte svoju intuiciju kada su neki ljudi u pitanju, ne slušajte riječi i obećanja, jer oni mogu biti slatkorječivi i samim tim i prevrtljivi.

Ljubav: Ukoliko ste sretni i zadovoljni aktuelnom situacijom, opušteno, bez većih trzavica trebalo bi da vam protekne ovaj utorak.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i mišićima, piše astroputnik.com 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …