Showbiz

Đorđe David dobio ponudu koja se ne odbija

507views
Baš mu je krenulo! Upravo ovako možemo da kažemo za Đorđa Davida kom je prethodna godina donela mnogo lepih stvari. Nakon 10 godina diskografske pauze, uspeo je da svojim bendom “Death Saw” objavi album “Da se ne zaboravi”, održi prvi online koncert u karijeri, a sada je dobio još jednu interesantnu ponudu koju nije mogao da odbije.

djordje david (3).JPG

– U jeku promocije novog albuma, gde se duetska numera sa Ivanom Peteres baš zavrtela, dobili smo novu ponudu i to na osnovu samo jednog lajv nastupa, tj koncerta koji smo održali 4. decembra – započinje priču roker i hvali se da je ponuda stigla od velike izdavačke kuće koja je zainteresovana da izda njegov prvi lajv album, piše Grand.Online.

– Deset godina nijedan album nije izašao, a onda u tri meseca će se pojaviti čak dva. Prvi je za Grand, a drugi lajv i to će ujedno biti moj prvi lajv album ikada izdat. Zahvaljujući “Zvezdama Granda”, uspevam da rokenrol plasiram na velika vrata – ponosno je izjavio Đorđe i dodao da je za sve “krivo” izvođenje pesme “U vremenu horoskopa”, inače obrade “Atomskog skloništa”.

Foto: Z.K.Munja, Izvor: Grand.Online