Paparazzo

Đorđe David na press konferenciji o nesreći u kojoj je učestvovao

268views

Nakon saobraćajne nesreće koja se prije dvije nedjelje dogodila u Sjevernoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena, roker i član žirija „Zvezda Granda“ Đorđe David stigao je u Grandov studio gdje je na press konfereciji pojasnio svoje viđenje ovoga nesretnog događaja.

Nakon jedinog oglašavanja za Grand kada je govorio o detaljima nesreće, Đorđe je danas prvi put stao ispred pripadnika sedme sile i govorio o stravičnoj nesreći.

IMG 20240201 WA0018

Nakon što je izjavio saučešće porodici nastradale žene, on se dotakao djevojke koja je u kobnoj noći uletjela na auto-put u kontra-smjeru.

Ona je neko ko je tek položio vozački ispit i poslije jako kratkog vremena doživjela ovu priču koju je doživjela. Najiskrenije saosjećam se sa bolom njenog oca i ne bih volio da sam mu u koži. Imam kćerku i isto ću tako željeti jednog dana da je obradujem polaganjem vozačkog ispita, da je obradujem automobilom koji će da dobije– rekao je Đorđe i nastavio:

Međutim, još klinac kad sam bio, kad sam prvi put sjeo na motor i sjeo za volan, rečeno mi je da je to isto kao da sam stavio metak u cjev. Prema tome, to su neke stvari i filmovi u mojoj glavi.

Đorđe je sa knedlom u grlu govorio o detaljima nesreće, koje su ostavile vidne posljedice na njega.

 Mislim da se vidi da sam fizički propao, samo zbog toga što nemam sna jer su to slike koje su tek počele da se vraćaju.

 

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković/Grand.online