Paparazzo

Dragana Mirković: „Nije me sramota da sad kažem da nemam novca“

340views

Kao bomba odjeknula je vijest da se pjevačica Dragana Mirković razvodi nakon 24 godine od Tonija Bijelića.

O detaljima razvoda još nije spremna govoriti u potpunosti, ali je neke informacije ipak podijelila sa publikom i to baš u momentu kada je čitava nacija saznala da se razvodi.

– Već dugi period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše nego staviti tačku na naš brak – rekla je pjevačica.

DRAGANA MIRKOVIC FOTO MUNJAok

Za sebe kaže da je obična i kvalitetna žena upravo zbog svojih razmišljanja i odnosa prema ljudima.

– Imam pravo to reći. Znam da sam kvalitetan čovjek. Puno sam proplakala u karijeri i to najviše zbog svog vaspitanja. Sve što me boljelo i činilo sretnom dovelo je do toga da ljudi za mene kažu da čvrsto stojim na zemlji. Uvijek sam birala teži put, a da nisam, možda bih bila uspješnija.

Dragana je na folk sceni od ‘80-ih pa je uz Lepu Brena bila najveća zvijezda. Ipak, devedesete su joj teško pale.

– To je bio pakao svima nama. Nije bilo lako ostati neobilježena i ne pripadati nikome. Znam koliko sam se borila za to. Volim ljude. Imam prijatelje u Bosni i Hrvatskoj. Da sam se oprijedelila za bilo koga, ne bih mogla da im pogledam u oči. Bilo je teško. Od 1991. do 2000. godine dok nisam otišla, stvarno mi nije bilo lako – govori Dragana.

 

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković / Kurir/Grand.online