Showbiz

Dragana Mirković se družila sa holivudskom zvezdom: Zverka je veliki džentlmen

267views

Dragana Mirković ovoga leta, osim što obara rekorde posete na velikoj turneji, nalazi vreme i za druženje, a u njenom društvu često se nalaze i neke od najvećih svetskih filmskih zvezda.

admiral casino

Prijateljstvo folk carice sa Žan Klod Van Damom je već poznato svima a sada je u njen krug prijatelja ušao i Kris Not, legendarna Zverka iz kultne serije “Seks i grad”.


Fotografije na kojima je folk diva ovekovečila izlaske sa holivudskim glumcem zapalile su društvene mreže, a i sama Dragana je prepuna utisaka.

– Kris Not je zaista sjajan čovek, izuzetno zanimljiv sagovornik, i veliki džentlmen. Ono što je najbitnije, izuzetno je prizeman i normalan čovek, kao i sve prave velike zvezde. Najviše smo zapravo pričali o porodici i deci- prenela je Dragana koja je objasnila i kako je došlo do ovog poznanstva.
– Naš veliki prijatelj Điđi je jedan od najuspešnijih agenata u “fabrici snova”, i kad god je u Austriji mnogo vremena provodimo zajedno. Ovoga puta došao je u društvu popularnog Zverke, a Toni i ja smo se kao dobri domaćini potrudili da ga upoznamo sa svim najboljim što Beč nudi.

Foto: Privatna arhiva Dragana Mirković