Showbiz

Draganu Mitar bivši trudnu vukao po ulici

1kviews

Dragana Mitar je učesnica treće sezone rijalitija ”Zadruga”, a pažnju na sebe skrenula je zbog afere sa Edisom Fetićem, koji je već oženjen.

Kako Rijaliti saznaje, Dragana je sa 17 godina ostala u drugom stanju sa momkom koji je već u gradu bio poznat kao problematičan i koji ju je maltretirao, pa je majka Jadranka Mitar natjerala da da dijete na usvajanje.

Naime, kako izvor blizak Mitrovljevoj navodi, Dragana je upoznala tog momka u klubu. Bila je naivna, mlada djevojka, a svidjelo joj se što je ostavljao utisak zrelog muškarca.

Dragana bila klinka, tek je počela da izlazi. U klubu je vidjela tog dečka, nekoliko godina starijeg. Bio je nabildovan, istetoviran, u skupoj garderobi sa opasnim društvom. Njoj se dopalo što je gradski šmeker, a iste večeri su se smuvali. Viđali su se nekoliko mjeseci, a ona je krila od roditelja s kim se zabavlja jer je čula priče o njemu da se bavi mutnim poslovima i da je opasan, ali nije željela da vjeruje u to” – počinje izvor priču za “Rijaliti” i otkriva šta se dogodilo kada je ostala u drugom stanju.

Kada je saznala da je trudna, uhvatila ju je panika, uopšte nisu planirali dijete, imala je jadna tek 17 godina. On ju je ubjedio da ne abortira i da ne govori roditeljima da je trudna sve dok ne počne da joj se primjećuje stomak. Kada je priznala majci da čeka dijete, zamalo ju je šlog strefio. Već je bilo kasno za abortus, tako da nije imala druge nego da rodi. Tada su počeli problemi s dečkom. Majka joj je zabranila da se viđa s njim i rekla joj je da mora da da dijete na usvajanje jer je ona previše mlada da se zarobi na takav način i sa takvim čovjekom, a on je poludeo. Trudnu ju je vukao po ulici i rekao joj: “Bićeš moja ili ničija. Ti si majka mog djeteta.” Dragana je tad shvatila u šta se upustila i koliko nije razmišljala, te je odmah po porođaju dala dijete. Njega je prijavila policiji i dobio je zabranu prilaska. On je pokušavao poslije da nađe to dijete, ali uzalud. Dragana nikad više nije govorila o toj temi jer je previše bolna za nju. Poslije je dobila sina Jovana i zbog toga je toliko vezana za njega” – završava izvor.