Showbiz

Duet „Ostavila mi“ među slušanijim: Sejo Boy završio sa djevojkom Semira Jahića

1.5kviews

Poslije pauze koju je iz privatnih razloga napravio na estradnoj sceni, Sejo Boy se novom pjesmom vratio „na velika vrata“ naše scene. I ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, onima koji se mogu pročitati ispod, prije nekoliko dana objavljenog spota, čini se da je sa svojim kolegom Semirom Jahićem „pogodio“ sa pjesmom baš u pravi čas.

U pitanju je duet pod nazivom „Ostavila mi“ koji posljednjih dana ova dva pjevača promoviraju na radio i TV stanicama.

S obzirom na tematiku pjesme, i spot je jako dobro koncipiran pa su za svoje fanove Sejo i Semir priredili „mali film“ u trajanju od oko četiri minute. A, u toj novoj pjesmi Sejo, iako jako dobar Semirov prijatelj, izigrava njegovo povjerenje i na kraju završava sa djevojkom svog prijatelja.

-Na društvenim mrežama odmah nakon što je Avaz.ba prvi objavio spot, krenuli su komentari: „Kako si mu to mogao uraditi?!, „Zar da se vas dvojica posvađate?“… I zaista smo se posvađali odnosno morali ispoštovati zahtjeve režisera koji je, da bi spot dobio na jačini, tražio baš to od nas. Svakako, ljutnja je trajala nekoliko sati sve dok posao nije završen – kroz smijeh nam priča Boy.

U narednom periodu očekuju ih brojni zajednički nastupi kako širom Evrope tako i BiH. Bit će to najbolja prilika da „opipaju puls“ publike i vide kako reagiraju na novu pjesmu.

Izvor: avaz.ba